Soha nem találná ki hány éves lesz Lang Györgyi, a Pa-dö-dö énekese!

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A születés napja előtt készült interjúban azt is elárulja az énekesnő, hogy mit mondana Orbán Viktornak, ha az felhívná telefonon. 

Egy baromi hosszú interjút készített Zimre Zsuzsa wmn.hu riportere Lang Györgyivel a Pa-Dö-Dö énekesnőjével a születés napja előtt.

A riport elején kiderül, hogy a művésznő 61 éves lesz. S az időmúlásáról azt mondja, hogy „mivel úgyis tolókocsiban ülök, nem sok változás történik velem fizikailag, mert ugyanúgy ültem 55 évesen, mint 61 évesen.”

Betegségéről azt mondja: „nyomi” vagyok. Már régóta vártunk rá, aztán egy lábtörés miatt kocsiba kerültem, ami hiba volt. Nyolc-tíz éve ülök a kocsiban. Majd hozzá teszi, hogy nekem nagyon nincs betegségtudatom, egy idióta vagyok. Néha ülök a kocsiban, és tolnak a barátaim, és elfeledkezem arról, hogy nyomi vagyok, annyira természetessé vált ez a helyzet. Ilyen vagyok, és kész.

Arról is beszél, hogy Magyarországon nem könnyű tolókocsiival élni  mert, mondjuk, elmész egy internetszolgáltatóhoz, bemész a kocsival, és kiderül, hogy a pult magas, és azt mondják, „legyen szíves itt aláírni”. És akkor hogy írjam alá?  Egy tolókocsit kapsz hatévente meg egy aktív széket, nem nagyon csinálnak akadálymentesítést a lépcsőre. Ezek a dolgok már Szlovákiában is jobban működnek, mint itt. És még ehhez a kocsihoz is kell háromféle orvosi javaslat, négyféle engedély, majd egy bizottság eldönti, hogy megkaphatod-e…

 Majd azt is elmondja, hogy bár van véleménye a mozgássérültek helyzetéről,  de egyetlen ezzel foglalkozó szervezet  hogy erre nem kértek föl őt arcnak, nagy bánatára.

 Majd kérdésre azt is elárulja, ha felhívná Orbán Viktor, hogy „gyere az új kormányba” miniszternek mit csinálna: Akkor azt mondanám: téves. De ha hívtak volna régen, vagy hívnának a jövőben, akkor állati okos ötleteim lennének, csak nem engednének be a Parlamentbe, mert nincs olyan ruhám. Itt a problémám, hogy én nem venném fel a decens ruhákat.

A teljes beszélgetést Lang Györgyivel itt lehet elolvasni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here