Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenki megnyugodhat, azért a Fidesz fiúk nem olyan okosak, hogy ne fussanak bele véletlenül egy-egy őszinte beismerésbe.

A történet nagyon, de nagyon egyszerű az Európai Unió a 2020 utáni a tagállamoknak nyújtandó támogatásokat a jogállami kritériumok betartásához kötné. Magyarul csak jogállamok, tehát demokráciák részesülnének támogatásból.

Ezután a bejelentés után a Fidesz fiúk mint visító malacok rontottak neki az Uniónak, hogy itt aztán Magyarország ellen lépnek fel, meg mi az, hogy az Unió nem a gazdasági potenciálhoz köti a támogatásokat és egyáltalán mik azok a jogállami kritériumok?

Amikor a középsuliban tanultam a gyök2 indirekt bizonyítását, már akkor rácsodálkoztam ez milyen szép: csináljunk úgy egy kicsit, mintha a Fidesz Magyarországa megfelelne a jogállami kritériumoknak s magukat fogják lebuktatni, hogy nem is.

S láss csodát: Tényleg mi a franc bajotok van azzal, hogy az EU a kifizetéseket a jogállami kritériumokhoz szabja, ha Magyarország egy él demokrácia? Tesókák, az hogy Ti is tudjátok, hogy nem egészen kerek a pite.

Hiába vonyítanak  az Echo TV-ben, hogy senki nem tudja mik azok a jogállami kritériumok. Hát akkor cserdítsetek magatok közé egy másodéves politológus hallgatót Ő tudni fogja. Vagy hallgassátok meg Navracsics tanár urat, sokat oktatta ezt az ELTÉN, de lehet hogy még G. Fodor is vissza tud ezekre emlékezni.

Na de lendüljünk is ezen dinamikusan túl mert van itt egy másik fincsi falat. Ugye a Fidesz narratívában, itten kérem nincsen korrupció. Oké tesók, akkor mi a francért prüszköltök az Európai Korrupcióellenes Ügyészség ellen? Hm? Miért nem akarjátok, hogy Magyarország is csatlakozzon a szervezethez? Igaz, hogy azt nem egy pártemberetek vezetné… ha már a jogállami kritériumoknál tartunk.

Na de mi ez ha nem egy beismerő vallomás: ha jogállam van egy országban annak vezetése nem fél a jogállami kritériumoktól. Ha nincs ismert, tudott, rendszer szintű korrupció egy hatalom környékén az nem fél a vizsgálattól. Sőt! Az a kormányzat amelyik korrupcióellenes még örül is neki, ha hullik a férgese. Ezeket beismertétek. Lebuktatok.

Csak csendben jegyzem meg, drága ellenzék, hogy a Fidesz ellen a legjobban az indirekt eszközök működnek. Olyan pozitív állítást nekik szegezni és cselekvést elvárni amiről tudjátok, hogy nem igaz.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here