Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László, aki nem mellesleg házelnökként a harmadik közjogi méltóság, ismét ordenáré hangon beszélt az ellenzéki szavazókról.

Kövér László nem sokat változott az elmúlt években. Szokták volt mondani, hogy az ember ahogy öregszik egyre bölcsebb lesz. Nos, Kövér az öregedés eme a fideszesek számára kínos mellékhatását bizonyítottan leküzdötte. Kérem mi ez ha nem csoda?

A 444.hu szúrta ki, hogy Kövér Lászlóval egy sztálinista típusú, 20 oldalas, rövid interjút készített az MTI. Aki sokat beszél, sok okosat is mond. Kövérnek is sikerült. Remekbe szabottan sértette meg az ellenzék cirka kettő és fél millió választópolgárát.

Persze mielőtt rátért volna a szellemi mélyütésre Kövér egy erős felvezetővel kezdte: Az ellenzék csak súlyos károkat okoz, így a demográfiában is. Hogy mivel? Hát azzal, hogy bár a kivándorlás problémája Kövér szerint is valós, az ellenzék beszél róla, amivel súlyos károkat okoz- foglalja össze a portál Kövér szavait.

Szóval már-már ott tartunk, hogy az a hibás, aki felhívja a figyelmet egy problémára és nem pl. az a kormány, aki béna kacsaként pislog 8 éve a kivándorlás problematikára és nem tudja azt megoldani.

Ilyen erős felütés után nem meglepő, hogy Kövér Laci bácsi nagyot megy és azt bírja mondani: aki nem a Fideszre szavazott, az „intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen”.

Jó végül igaztalan volt a felvezetésem. Kövér bölcsebb lett. Most semmi kötél és semmi felkötés. Egészen bölcs már a házelnök úr.

S az igazi bölcsességét megfitogtatja a folytatásban. No persze nem Cicerotól hozott példabeszéddel, hanem amolyan Fidesz-értelmiségihez méltó foci hasonlattal, szimplán lebunkózza politikai ellenfeleit:  „Edzeni kell, készülni kell, taktikát kell kidolgozni, nem baj, ha a pályán intelligens játékosok is játszanak, nem pedig – hogy a lelátók szóhasználatával éljek – minden poszton egy bal bunkó áll”

Majd zárás képen kifejti azt a gyomorforgatóan ocsmány hatalomgyakorlási képet amelyet a Fidesz tényleg komolyan is gondol és őszintén van tőle hányingerem:  Nem a kormányzatnak kell a megosztottság felszámolása érdekében gesztusokat tennie, hanem a bal bunkóknak.

Tetszik érteni ugye: vannak Ők a hatalmon lévők neki oszt semmi dolguk nincsen. De az alárendelt bal bunkók legyenek kedvesek meghajolni a bölcs hatalmasságok előtt és úgy viselkedni, hogy az aztán neki is tetsszen.

Végül is én hálás vagyok Kövér úrnak, mert amikor megszólal és kifejti a Fidesz világképet, amolyan nyers őszinteséggel mindig eszembe jut, hogy mi az isten nyavalyájáért nem szavaznék én soha, de soha a Fideszre.

S átkozom ezt a szomorú magyar sorsot, hogy bizony ilyen jobboldalunk van. Mert nem az erkölcstannal és nem a keresztény értékrend erőltetésével van bajom, de még csak nem is a konzervatív személetükkel. Hanem ezzel a alá-fölé rendelő uralkodás-mániás hatalom gyakorlásukkal. De tud mit! Ez sem érdekelne. Ha legalább megoldanánk hazánk gondjait. De nem az nem. Kivándorlás, megoldás semmi. De nem ők a hibásak, hanem az ellenzék. Végül is jó, hogy egy hatalommániás béna kacsa a kormányunk, nem?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here