Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Puzsér Róbertnek nem jó a szériája, miután Vágó István semmisítette meg Puzsért, most Lendvai Ildikó küldte el a francba.

Puzsér Róbert az a figura, aki a műveletlenséget és tudatlanságot odáig fejlesztette, hogy egész értelmesnek tűnik. Olyan témákban nyilvánul meg és olyanokról osztja az ész, persze jogában áll neki, amihez lövése sincs. Igen és általában a többségnek szintén nincs lövése, mondjuk a közgazdaságtanhoz, így működik a puzsérizmus. Persze azért vannak olyanok, akik értenek is a témához: no azok szemében Puzsér egy komplett idióta.

A héten Vágó István szépen türelmesen magyarázta el, miért úgy hülyeség az, amit Puzsér mond. Most meg Lendvai Ildikó, íme:

Nahát! Most kezdődött a Hír tv-ben Puzsér Róbert szokásos vasárnap esti műsora, most az “MSZP 10 fő bűne” címmel.

Persze, nézem. Mindjárt az első mondatban azt hallom, hogy egyetlen szocialista politikus sem vállalta a műsorban a szembesülést, és ez önmagában mutatja felelőtlenségüket, alkalmatlanságukat.

“Lendvai Ildikó nemet mondott”…és folytatja még néhány névvel, akik állítólag szintén nemet mondtak. Nem hiszek a fülemnek. A rám vonatkozókból egy büdös szó sem igaz. Nem mondtam nemet semmi hasonlóra.

És igent sem. Mert hogy a kutya sem kérdezett, senki nem kért semmire.. (Ezek után nem vennék mérget a többiek “nem”-jére sem.) 


Tudom: apróság, nem fog bekerülni a televíziózás “10 fő bűne”, de még 1000 fő bűne közé sem. De most már -pedig kíváncsi vagyok a szenvedélyes kritikára- szkeptikusan nézem tovább a műsort: mi van, ha a többiből is csak ennyi lesz az igaz? Kedves szerkesztők, megéri?

Azt már mi tesszük hozzá, hogy ez a műsor épp aznap ment le a Simicska tévéjeben, amelyik napon szépen kiderült, hogy Simicska egyik cége a Szerencsejáték Zrt-n keresztül egy cseppet eldugva, de állami milliárdokban részesült 2018 januárjában.

S akkor most mindenki válaszolja meg maga, hogy megéri-e?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here