Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Méregdrága imázsfilmmel akarja a Magyar Turisztikai Ügynökség  Budapestre csábítani a turistákat. A botrányos áron túl a kommentelők is szétszedték a videót

Nagyon kemény kritikákat kap az az imázsfilm amit, a Magyar Turisztikai Ügynökség készítettet. A 444.hu értesülése szerint 1500 millió, azaz másfél milliárd forintból készült el a kisfilm. Maradjunk annyiban, hogy egy kefirnek jobb reklámja van, de ebből a pénzből már egy tehetséges amatőr egy egész estés filmet összedob.

 

Azon kívül, hogy a film méregdrága semmilyen életérzést nem közvetít, ami miatt érdemes lenne ide eljönni. A látnivalók lényegét tekintve kimaradnak, közhelyes és unalmas- ilyen kommentekkel szembesíti az alkotókat az internet népe.

A másik kritika amit megfogalmaznak, hogy semmi olyan nincs a filmbe, amit más városba ne lehetne csinálni: mindenütt vannak fürdők, hang versenyek, bulihelyek és éttermek. Egy várost a látványa és nem a csinálni valók tesznek egyedivé- írja a kommentelő.

Hát mi sem dobtunk tőle hátast, pedig Budapestet ennél sokkal, de sokkal kreatívabban is be lehetne mutatni. Főként ennyi milliárdból. De hát ez is olyan, mint a rendszerünk összes terméke: szar de cserébe piszok drága.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here