Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kapjon a fejéhez és csak akkor olvassa el, ha felkészült, mert ekkora baromságot még fidesz politikus már rég mondott. 

Ma hallgatták meg az agrár minisztert. Azt gondoltuk, hogy Kásler professzor 10 parancsolatos baromsága lesz az, ami elviszi a „dilinyos fideszes kormánytag”- házi verseny fődíját. Alábecsültük a Fidesz- fiúk képességét.

Nagy István a neve hát a következő gondolatok megszülőjének. Aki egyéb iránt minisztere is lesz szegény hazánknak, így hát meghallgatták az elképzeléseiről.

S a miniszteri meghallgatásán azt bírta mondani, hogy  a sertéspestis úgy kerülhetett be Heves megyébe, hogy egy migráns vagy vendégmunkás eldobott egy szendvicset, amit megtalált egy vaddisznó, amely így megbetegedett.

Akkor ezt most vegyük véresen komolyan és képzeljük el a szituációt:

Jön a migráns ugye. S hát hozza magával Iránból a szendvicsét. És úgy dönt, hogy akkor elmegy a Mátrába túrázni, mert hát hova menne éppen a migránsa ha nem oda. Ott  előveszi az Irakból hozott hazait, homlokára csap, huuu baze hát én nem is eszek sertéshúst mert mohamedán vagyok, miért csomagoltam én Iránban sonkás szendvicset. Fogja és elhajítja. Innen már világos. Jön a mi nemzeti vaddisznónk az azt se tudja mi és megeszi a sertéspestises zsemlét, amit Ali hozott Iránból.

Jó persze, hogy baromság. Csak sajnos tudom, hogy van sok honfitársunk, aki elhiszi. Nem tudja összepakolni fejben, hogy a migránsok zöme az iszlám vallást követi, azok meg nem esznek sertéshúst, így nehezen tudják a sertéspestist becipelni. Nincsenek az iszlám országokban sertéstelepek, mert NEM ESZNEK SERTÉST! S arról nem is beszélve, hogy ha migráns jön, akkor az nem Heves megyébe megy, mert baromira nem arra van neki a tovább haladási iránya nyugatra. De francba is a részletekkel.

Már hallom, ahogy tolják a vidéki kocsmában a jól értesült tagok, hogy hááá az a pestis is a migránsok miatt van, azok hozták ide.

Egyébként nem a jól értesült pisták a hibásak a kocsmában. Ők ahhoz vannak szokva, hogy egy miniszter az egy komoly ember, érdemes a szavára adni, nem beszél az baromságokat, kétszer megfontolja mit mond, mert a szavának súlya van.

Valóban voltak idők, amikor hazánkban is ilyen miniszterek irányították a tárcákat. Most elmondhatom, hogy egy ilyen mondat után NYUGATON nem választaná meg a parlament miniszternek Nagy urat, de ennél nagyobb dologba se bukott bele nálunk a Fidesznél még senki semmibe.

Egyébként tényleg az lesz, hogy hazánkba ezután bármi történik az a migránsok miatt lesz?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here