Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sikerült egy igen csúnya hazugságba belecsúsznia a Hír TV-nek az MSZP-sel kapcsolatban, kénytelenek voltak bocsánatot kérni, de az is botrányosra sikeredett.

Vannak olyan vagy nettó mazochista vagy futó bolond ellenzékiek, akik 8 év Fidesz kormányzás után is ott tartanak, hogy az MSZP-t meg a baloldalt meg mindig a másikat kell még hibáztatni. Az hogy éppen ők maguk lennének a probléma azon még semelyik sem gondolkodott el.

Így hát a nagy igényre való tekintettel Puzsér és a HírTV csapata leforgatta az MSZP 10 fő bűne nagyszerű eposzt. Még egyszer: így 8 év Fidesz kormányzás után. Wuhhaha.

Bölcs és okos és művelt Róbertünk, aki a tökéletes felvezetőjében hosszasan sorolta, hogy melyik MSZP-s politikusok nem vállalták a szembesítést a MSZP 10 fő bűnével. tehát kik nem fogadták el a meghívást csodás műsorába.

S kiderült, hogy például Lendvai Ildikó, akit felsorolt, hogy nem vállalta az adásban a szereplést nem is keresték meg, nem is kérték fel a műsor szerkesztő.  Aminek Lendvai Ildikó rögtön hangot is adott és jelezte, hogy ami lement az adásban az nem igaz: kutya nem kérte őt fel, hogy menjen el ebbe a műsorba.

Lendvai azt is vélelmezte nyílt posztjában, hogy a többi MSZP-s politikust sem keresték meg. Hatalmas botrány keveredett Facebookon, mert a Hír TV így egy hatalmas hazugságba keveredett.

A konfliktusnak a vége az lett, hogy Puzsér kénytelen volt egy nyílt levélben elnézést kérni, persze annak a vége is gyomorforgató lett, de íme itt van:

Lendvai Ildikó egy kissé indulatos nyilvános bejegyzésben és egy nagyon kulturált magánlevélben jelezte: a legutóbbi Sznobjektivben tévesen állítottam, hogy ő nemet mondott az MSZP tíz fő bűnét tárgyaló adásba való meghívásra. Azt állítja, hogy a műsor szerkesztője semmilyen formában nem kereste meg. Elnézést kértem tőle a magam és a produkció szerkesztőinek nevében, és felajánlottam, hogy pótoljuk be az elmaradt szembesítést.

Azóta megkaptam Lendvai Ildikó válaszát, amelyben elfogadta a felkérést. Köszönöm a rugalmasságát és a korrektségét! Egyúttal jelzem a Bayer Zsolt stílusában hazug patkányozó szocialista keménymagnak, hogy abba lehet hagyni a nyáladzó hörgést: a pogrom ezúttal elmarad.

Persze nettó hazugságot leadni egy műsorban nem Bayer-i stílus Robi? Azt gondoljátok, hogy az MSZP-ről minden hazug szart le lehet adni? Igen. Eddig megcsinálhattátok, végig hazudhatta a média nagyobb hányada a nyilvánosságot az MSZP-ről. Csak egy bibi van: ennek az újabb kétharmad lett a vége. Betelt a pohár. Veletek is. Veled is.

És nagyon helyes, hogy az MSZP-s emberek végre a sarkukra álltak és megvédik a pártjukat a folyamatos hazug támadások ellen. S elhiszem, hogy savanyú a szőlő Puzsér, de aki hazugságot terjeszt a nyilvánosság előtt tűrje a közfelháborodást és még ne neki álljon feljebb, mert ez a valódi „Bayer Zsolt”-i Fidesz stílus. Amiből nagyon de nagyon elegünk van.

S végezetül álljon itt Lendvai Ildikó tényleg korrekt levele és Puzsér válasza.

Kedves Ildikó!
Sajnálom a félreértést! Azt az információt kaptam a kolléganőmtől, hogy beszélt Önnel, és meghívta Önt a műsorba, amely lehetőségre Ön nemet mondott. Ha azonban ez tévedés, hadd ragadjam meg az alkalmat, és hívjam meg Önt, hogy pótoljuk az elmaradt szembesítést az MSZP tíz fő bűnével!
Üdvözlettel: Puzsér Róbert.

Kedves Róbert!
Sejtettem, hogy szerkesztői hiba történt, nem beszéltem semmilyen kolléganővel. Ha jobbat, aktív vezetőt nem talál (azért kérdezzen rá a kollégáitól, hátha ott is hasonló félreértés volt), természetesen nem futamodom meg, ha már megmorogtam az eljárást. De mániás szereplésvágyam nincsen (nem hinném, hogy Maga egyszerű partner), tehát csak ezért nem kell még egy műsort szánnia a témának, nem is egészen értem, hogy csinálná. (Ahhoz sem kell nagy ész, hogy rájöjjek: ez újabb negatív reklám az mszp-nek, pedig ebből -részben saját hibánkból- amúgy is bő a felhozatal.) De természetesen Ön dönt, én változatlanul állok rendelkezésre. Ha a kolléganő megkeres, valószínűleg -mások udvarias ajánlgatása után- akkor is ezt tettem volna. Üdvözlettel Lendvai Ildikó

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here