Valahol tudható volt, hogy a miniszterelnök nem nagy rajongója a női nemnek, hiszen elég csak arra gondolni, hogy a kormánypárt nemigen bővelkedik női munkaerőben.

Novák Katalin államtitkár is szeret a saját neme ellen nyilatkozni, tavaly a női kvóta tárgyalása kapcsán meg is jegyezte, hogy szerinte – „A felülről meghatározott kvóta visszaüthet. A rendszer magában rejti a veszélyt, hogy ha csak egy nő jelentkezik, akkor fel kell venni, nem a jó munkaerőt választják ki, hanem „egy nőt”.”

Most azonban Orbán Viktor egy mondattal fel is tette az i-re a pontot. Múlt vasárnap este egy fantasztikus meccsnek lehettünk tanúi, ahol óriási bravúrokkal védte meg Bajnokok Ligája-címét a Győri Audi ETO női kézilabda csapata. Görbicz Anitáék sikeréhez pedig a magyar sport legnagyobb rajongója, Orbán Viktor is gratulált egy Facebook posztban. A miniszterelnök a következőket írta közösségi oldalán:

Jó mulatság, női munka volt. Köszönjük, győri lányok!”

Mi ehhez csak annyit fűznénk hozzá – Köszönjük Miniszterelnök Úr! Női munka? „Csinálja anyád”? – Igen, ismerjük a viccet. Csak az a vicc, hogy ez nem vicc.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here