Ma délután elérhetetlené vált Magyarország legnagyobb hírportálja. Az okokról egy szűkszavú közlemény jelent meg a facebook oldalunkon.

Ma délután elérhetetlené vált az Index.hu. A portál szerkesztősége facebook oldalán próbált meg kommunikálni, de az index szerkesztősége sem tud semmi biztosat a leáláas okáról

.

Izé, most nem nagyon van Index, valamit kihúztunk, vagy rossz helyre dugtunk vissza, vagy ilyesmi. Addig néhány elütrést, küfldünk it a drágga olvasóknak, hogy n elegyen hiányérzetük. Köszgönjük!- írják viccesen

Szakértőnk is biztos volt, hogy nem tervezett leállásról lehet szó, hiszen azt nem délutánra időzítik soha se. Ő szerinte azt sem lehet kizárni, hogy valami támadás vagy hasonló állhat a leállás mögött.

Az index első kezű magyarázatát nagyon amatőr hibának tartaná, hiszen egy ilyen méretű portált nem egy asztali számítógép szolgál ki. Kb. ezerszeresen túlbiztosított zárt szervere dolgozhat az index mögött is, kizárt, hogy ilyen hiba legyen a valódi leállás oka. Leginkább ők se tudják mi van- mondja az informatikában jártas szakértőnk.

Update1:

Mindenkit megnyugtatunk a jelek szerint sikerült elhárítani a hibákat újra működik a portál. A leállás ma délután kb. 15: 30 és 16:10 között volt. Okáról még hivatalos megerősített információt nem közölt a portál.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here