Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

K. Zsolt egy fővárosi pizza szállító cégnél dolgozott futárként. Facebookon tette közre a leggyakoribb pizzás átveréseket és adott néhány tippet, hogyan lehet elkerülni, hogy becsapjanak minket.

Nos, az ember a legkevésbé sem szeret éttermi rémtörténeken agyalni, amikor farkaséhesen megeszi a neten rendelt pizzát. De attól még az élet zajlik a konyhákban, és bizony, kerülnek is ki onnan gyomorforgató sztorik. Ilyen K. Zsolt története, aki korábban pizza futárként dolgozott, de felmondott mert elege lett, hogy folytan becsapják az ügyfeleket.

1. Érdemes olyan helyről rendelni, aminek ismered a konyháját, jártál már az étterembe és ettél a frissen készült ételből. Ha nagy az eltérés az ottani és a kiszállított étel minősége között akkor gyanakodj.

2. Ha valaki szardellás pizzát rendel, előfordul, hogy a pizzaszakács ráborítja a konzerv levét is a tésztára. Akkor is, ha megromlott már. Ilyenkor a tészta és a szósz az átlagosnál nedvesebb, ha ilyet tapasztalat kezdjen el gyanakodni.

3. A kisebb pizzázóknál gyakori, hogy az veszi fel a rendelést, aki meg is csinálja a pizzád. Így ha valaki kedves a telefonban, több cuccot kap a pizzájára, mint mások. Ha pedig bunkó, akkor kevesebbet.

4. Ami gyanús, hogy romlott, az a fokhagymás feltétes pizzákba megy. Mert a fokhagyma mindent eltakar, ha nem ismered a helyet ne rendelj fokhagymás pizzát.

5. Ha kiszállítás közben elejti a pizza futár a pizzát, kinyitja és megigazítja, hogy a sajt visszacsússzon a tetejére. Ezt nyilván mocskos kézzel teszi. Ha olyan helyről rendeltél, aminél tudod, hogy ragasztó szalaggal zárják a dobozt és a tied nincs lezárva ne vedd át, mert jó eséllyel belenyúlt a pizzafutár. .

6. A pizzázók kb 150-200 címhelyre szállítanak, így a pizzafutárok mindenkire emlékeznek, aki nem add borravalót. Vannak olyan kollégák, akik utoljára viszik ki oda a pizzát már hidegen. Vagy direkt felrázzák az italt stb. Mindig adj 200 forintot a pizzásnak, ha nem akarsz rosszat.

7. Ha a pizzériával szemben laksz vagy sétálj le inkább, vagy másik pizzázóból rendelj: utálják a pizzafutárok azokat a vevőket, akik a pizzériával szemben laknak, mert csak át kéne sétálniuk az úttesten – mégis inkább rendelnek. Biztos, hogy a körút legutolsó címe leszel és nem a legelső.

Nos nyilván vannak még más-más turpisságok is, de azok nem annyira tipikusak. Ezek a leggyakoribbak.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here