Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az MSZP- Párbeszéd frakció szövetség képviselője, Tordai Bence a parlamentben letegezte Orbán Viktort a Hír TV-ben beszélt arról, hogy miért tette.

Tordai Bence akkor lett igazán ismert, amikor az előző ciklusban egy figyelem felhívó akció miatt Kövér László örökre kitiltotta a Parlamentből. 2018-tól azonban képviselő lett,  és az első felszólalásából rögtön botrány is lett a Fideszes sajtóban: tegeződve üzent a felszólalásában a távol lévő miniszterelnöknek, Orbán Viktornak.

A levezető elnöknek nem is kellett több: Latorcai János rögtön megfedte, most az MSZP- Párbeszéd politikusa a Hír Tv reggeli műsorában elmagyarázta, miért tegezte le a miniszterelnököt, távollétében.

Tordai elmondta, hogy nem tartja tiszteletlenségnek a tegeződést, sőt az általa leginkább tisztelt embereket is mind- mind tegezi. Azonban Orbán Viktor esetében arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a kormányfő is olyan ember, mint bárki más. Tehát ez egy szimbolikus cselekedet volt.

Azt is elmondta, hogy nem akar botrányhős lenni, de biztos abban, hogy érdemes erős eszközöket használni ahhoz, hogy lebontsuk azokat a hatalmi kulisszákat, amik sokak szemében sebezhetetlenné és támadhatatlanná teszik a miniszterelnököt.

Szerinte ennek része a kormányfő körüli „nyelvi kulisszák” lebontása, Orbán Viktor letegezése azt mutatja, hogy nem kell tőle félni, mert nagyon sokan félnek ebben az országban, és hogyha azt mondjuk, hogy ő is csak egy ugyanolyan ember, mint a szomszéd, akihez ugyanúgy lehet szólni, akkor szerintem ez segít abban, hogy belássuk, hogy nem vagyunk kiszolgáltatva ilyen szinten.- fogalmazott a baloldali képviselő

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here