Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Népszava tett közre olyan fényképeket, melyek egyértelműen bizonyítják, hogy valami nem kerek Mészáros legújabb biznisze körül

 

A héten durrant a nagy hír, hogy nemzetünk vállalkozási géniusza Mészáros Lőrinc igazi magyar sportmárkát indít. Bár a nép-nemzeti márka írásmódja egy színtiszta nyelvmérgezés ugyan is 2rule, a magyar turul madárra hajaz.

Népszava most olyan képet hozott nyilvánosságra mely azt látszik bizonyítani, hogy a 2rule logója egy plágium-gyanús alkotás. Ugyanis Népszava szerint az „ősi magyar szimbólum” minden jel szerint nagyon hasonlít egy amerikai képügynökségtől származó, egészen minimálisan megváltoztatott fekete-fehér grafikára egy stilizált sasról, ami Aleksandra Djukicéra munkája.

Persze az emblémával nem csak ez a baj van. A kutya úristenit, hát milyen magyarok ezek: a trikoloros változaton a szárny balról jobbra zöld és piros, ami inkább az olasz vagy a mexikói lobogóra emlékeztet.

Az Index értesülése szerint a közeljövőben nemcsak a felcsúti együttest, de a magyar válogatottat is Mészárosék öltöztethetik majd.

A nevesebb hazai tervezők körében egyelőre nem ismert, hogy ki álmodhatja meg a sportruházatok és sportszerek dizájnját. Márpedig ez nem kis feladat, speciális ismereteket igényel az aerodinamikától kezdve az anatómiáig számos területen.

Mindenki nyugodjon meg, Mészároséknál is úgy van ez mint a Ceaușescu-éknál: mindenki géniusz. A sikerről mindenesetre a felügyelőbizottságban ülő Mészáros-lány, Beatrix, valamint Mészáros Lőrinc kipróbált emberei, a jogász Egyedné Páricsi Orsolya és Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János gondoskodnak – írja a lap.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here