Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hiába na. Pontosan tudjuk, hogy megrögzött hazudozok nem tudnak egy percig sem igazat mondani, csak komoly társaságokban az ilyen emberek hiteltelenek. Nem úgy a Fidesznél, ott őket újságíróknak hívják. 

A pofám leszakad de tényleg. Hogy ezek a magukat újságírónak tartó bértollnokok semmilyen témában sem tudják abba hagyni a hazudozást?

Tegnap ment le az Echo TV-ben a Troll című propagandatermék. Természetesen szóba került a Szurikáta-ügy is. Csak, hogy ebben sem sikerült nekik nem össze-vissza hazudniuk.

Először is az egész történetet úgy próbálták meg beállítani, mintha a baloldal pörgött volna rá a témára és ők érték volna azt el, hogy a kisfiú bűnbak legyen. Nos ez már egy ordas nagy hazugság, hiszen a témát elsőnek a Mészáros Lőrinc propaganda-portfóliójába tartozó baon.hu hozta le. Annak a cikknek volta a kontextusa az, hogy gyermek bűnös, a tanárok bűnösek, meg kell nevelni stb… (Aki nem hiszi katt ide) S ezt az írást veszi át a 444, ami lényegesen finomít a történeten.

Persze nem csak ez a hazugságuk, ha csak ennyi lett volna.  Tegnap írtunk mi is, meg a HVG.hu is meg több ellenzéki portál arról az idiotizmusról, hogy Hősök terén tüntetés szerveznek és gyereknek ugyanazt kívánják mint a szurikátának. Mindegyik baloldali hírportál kiakadt ezen a híren, hogy ez már az alja.

Na és akkor a Pesti Srácok aljadék propagandistája előadja ezen hír kapcsán, hogy azért mert a baloldali sajtóban ilyen üzenetek jönnek le.

Hányadék hazugság. Az ő propaganda szennyük kipattint egy hírt, a baloldali média tompít rajta, majd utána rájuk kenik, hogy ők turbózták fel az egészet.

De tényleg, egyáltalán mi az náthás francért kevertek Ti ebbe politikát, politikai ideológiát? Mert azt értem miért hazudtok. Mert egy megrögzött hazudozók vagytok. S igen ki kell ezt mondani, mert akik egy ilyen piti, politikai tét nélküli ügyben is egy hazugságot generálnak a baloldalra azok beteges hazudozók.  Beteges barmok, akik még egy állatkerti baleset kapcsán is azt bizonygatjátok, hogy Ti vagytok ebben az országban a legfrankóbbak.

Nem. Ti vagytok a legnagyobb seggfejek.

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here