Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mindeközben az Echo TV-ben arról diskuráltak, hogy hazánknak ütőképes hadsereget kell építenie. 

Nem kizárható, hogy háborúra készül Orbán Viktor, ugyanis meglepő mód a héten az Echo TV-ben az ütőképes magyar hadseregről volt szó.

Persze ezt is úgy csinálják, ahogy szokták: felpaprikázzák az embereket, hogy azt mondják rá igen, a hadsereget kell fejleszteni.

Ugyan is kifejtették az udvari tv-ben, hogy Magyarországnak csak 32 tankja van, míg Romániának 800. S még a Horthy alatt is csak tankból 6  típusunk volt. Ez néphergelésnek remek, de 2018-ban, a ballisztikus és interkontinentális rakéták korábban, hogy a vegyi és atomfegyverekről ne is beszéljek,  viszonylag kis jelentősége van egy háborúban, hány tankja is van egy országnak. Jó, hogyha fatönköket kell kihúzni tankkal tényleg könnyebb…

Most meg Orbán kedvenc biztonságpolitikai szakértője Nógrádi György kezdett el itt háborút vizionálni. Ugyanis kifejti, hogyha Irán a szankciók miatt nem kapja meg, ami gazdasági fejlődéséhez szükséges, és felmondja az atomalkut, elkezd fegyverkezni, nem kizárt a katonai összecsapás.

Kifejtette ékes gondolatait, miszerint európa próbál egyensúlyozni a Közel-Kelet és az Egyesült Államok között, de akkora az amerikai gazdasági, pénzügyi, technológiai, hírszerzési fölény, hogy azzal szemben nem képes valós ellensúlyt képezni.

Az Egyesült Államok Irán elleni fellépését támogatja Izrael és a szunnita világ, élén Szaúd-Arábiával. Eközben Németország egyedül gyenge, az EU pedig nem egységes – jegyezte meg Nógrádi György.

Hozzátette: ebben a helyzetben az EU mindenképpen vesztes, cégei piacokat vesztenek, az Egyesült Államok “percek alatt” érvényesíti erőfölényét az egyes európai országokkal szemben.

Na ugye most már Te is látod, hogy itten kérem európai érdek az, hogy Magyarország fegyverkezzen és sok-sok tankot vásároljon. Meg tudod a migránsok…

Vagy a fegyverkezés politikája lesz az új irány? Ami lecseréli a migránsokat? Hm?

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here