Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Talán a magyar politika történet elmúlt 10 évének legaljasabb és egyben legszánalmasabb politikai manőverét láttuk fodor gábortól és bősz anettől. 

Csak kronológiában az elmúlt 2 hét eseményei bősz anett és a Liberálisok szemszögéből. Belép a Párbeszéd frakcióba, akkor amikor már az MSZP és Párbeszéd nagyon nehezen tud mit csinálni kilép onnan, azt gondolván, hogy fel fog bomlani a frakciószövetség és komoly kárt okoz az ellenzéknek. Közben elmondják, hogy őket aztán nagyon becsapták és a Liberális értékeket sem képviselhették, majd miután kiderült, hogy hát még sem szűnik meg az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség, mert Mellár Tamás belép oda, elkezdik magukat visszasírni.

Amikor felébredsz, hogy egy szar kollaboráns csapatban vagy…

Mert hogy ez a Liberálisok nevű gyülekezet Facebookon hirdetésbe tolja a következő szöveget: „Örülünk, hogy Bősz Anett kilépésével nem szűnik meg a Párbeszéd-frakció. Az országgyűlési képviselőnk nem azért döntött a kilépés mellett, hogy ellehetetlenítse a frakció működését, hanem azért, mert egyedül így látott lehetőséget arra, hogy korlátok nélkül, következetesen képviselhesse a liberális értékeket a parlamentben. (…) Meggyőződésünk, hogy a jelenlegi konfliktustól függetlenül lesz még alkalmunk arra, hogy az MSZP, a Párbeszéd, a Liberálisok és a teljes demokrata ellenzék számos ügyben együttműködjön egymással(…)

Szóval a kiindulási pont világos: olyan, hogy Liberálisok önmagában értelmezhetetlen, nincs. A párt egyetlen létezése, ha be tud kerülni egy összefogásba.

Tökre nem érdekelnek a kamu dumák, hogy mi a szart nem tudott képviselni bősz anett. Tette azon túl, hogy egy aljas árulás volt egyben egy politikai öngyilkosság is. Pontosabban politikai öngyilkosság lett belőle.

Hiszen a Fidesz szemszögéből Ők már teljesen értéktelenek, hiszen minden ellenzéki számára világos lett, hogy a Liberálisok árulók. Szavazójuk nincsen és ezután a politikai manőver után normális párt nem akar velük együttműködni. Így három nap után a visszasírás bölcs eszközéhez nyúltak.

Az elmúlt napok történései egy kérdést erősítettek meg bennem: szűkség van-e az ellenzéki oldalon ilyen életképtelen formációkra, mint pl. a Liberálisok. Most a sort persze folytathatnám, de nem teszem. Mindenki fejben össze tudja pakolni azt úgy is.

Persze, hogy szükség van rájuk. No de nem nekünk. Hanem Orbán Viktornak. S ebben a frigyben szövetséges a média és egy halom olyan, aki persze jó szándékból mindig összefogást kiált. Hiszen a sor végtelen: mindig lesz egy totálisan halott formáció, amelyik hatalmas nyilvánosságot fog kapni, hogy Őket nem veszik be, így nincs is összefogás.

 

Hát szerintem meg világossá kell tenni, hogy ide árulóknak visszaút nincsen. Végetek van.

Azoknak a Liberálisok párttagoknak, politikusoknak, akik ezután a gyalázatos pamflet után elhagyták a pártocskájukat emelem a kalapom. Mert, hogy voltak. No Őket meg kell jegyezni, mert velük lehet és érdemes még együtt gondolkozni.

De nem csak a Liberálisoknak kell ezt világossá tennünk, hanem minden ellenzéki szereplőnek, hogy nincs többé egyéni érdek. Nincs többé szar alkudozás a semmiről. Aki nem érti, hogy döglött kutya sem kíváncsi semelyik törpepárt hasfájására és mindenféle kamu dumával bomlasztja a formálódó ellenzéki egységet, arra a politikai halál vár.

S minden ilyen aljas és nemtelen támadás ellenére az MSZP és a Párbeszéd szövetsége egyre erősebb. Mert az ilyen támadások erősítik a kötést és az egymásrautaltságot. Mert itt történnek nagyszerű politikai cselekedetek. Az MSZP jó bajtársként segít a Párbeszédnek és Mellár Tamás is cselekszik, a közösért a jóért.  Ehhez a csapathoz tartozni büszkeség.

A jövő ez. Nem pedig a cselszövés.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here