Herényi Károly, az MDF korábbi politikusa hosszas hallgatás után megszólalt és kőkemény kritikával illette az ellenzék vezetőit.

Tegnap este az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt vendége Herényi Károly, ahol kifakadt az ellenzéki pártok választás után tanúsított magatartására.

Egy erős felvezetővel kezdte a gondolatmentét: „Nagyon bölcsek a magyar választópolgárok. Nagyon nehéz ezt nekem kimondani, de marha jól tették, hogy a Fideszre szavaztak,mert amit ez a társaság produkál a választások óta…

…az LMP-ben összeverekedtek, a Jobbikba a Toroczkai, aki nem tud számolni, mert nem tudja hány vármegye volt, mert nem 64 volt…  az most szakítja szét a Jobbikot.

Az MSZP-vel meg borzasztó, amit a Fodor Gáborék csináltak, hogy megalakul a frakció, az a szerencsétlen Burány Sándor átül oda, hogy rendben legyen ott minden, és akkor ezt így fölrúgják.

Ilyen emberekre nem lehet az ország vezetését rábízni” – fakadt ki a korábbi MDF-es politikus.

Majd elmondta, hogy nem szégyen tanulni még az ellenféltől se, de azt megtanulhatnák Orbántól, hogy náluk a Fideszbe ilyen soha nem volt, lehet utálni, de egy pártnak valahogy működnie kell. Ilyet nem lehet, mint amit ezek csinálnak.

Nehéz ehhez mit hozzá tenni, de Herényinek maximálisan igaza van: a felelőtlen politika csinálás iskolája bezárt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here