Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kemény dolog ez a mai politika, főként ha nincsenek valódi eredmények. Így muszáj valamit kommunikálni, hogy mit csinálunk. Így az is előfordul, hogy hülyét csinál magából az egyszeri Fidesz politikus. A homlokára CSAP és felnevet, amint meglátja már megint mit adott át a Fidesz.

Sokszor olyan érzése van a gondolkodó újságolvasónak, mintha a szerkesztő idősebb Örkény István spirituális követője lenne és csak a lehetetlenül groteszk, mint politikai termék életben tartására lenne hivatott.

Nos Örkény novellái egy korai diktatúra remek paródiái voltak, hogy az idiotizmus, hogy kap politikai felhatalmazást. S ki gondolta volna, hogy újra megelevenedik Örkény és az ő realitásokon túli világa.

Nagy ünneplés volt ám Szombathelyen. Összegyűlt a megyei jogú város apraja nagyja, mert igen komoly sikert ért el a városvezetés. Van mit ünnepelni, hiszen a gondos tervezés, a stratégia ma végre hosszú idő után meghozta első gyümölcsét.

Zsizseg a város és nagy az izgalom, mert siker közös, felveszi az ünneplőt polgármester, alpolgármester, tanácsnok, cégvezető és igazgató. Ma végre átadják a CSAPOT Szombathelyen.

A terv gondos, a csillogó csoda CSAP gondosan ráaplikálva a lambériára, mert az nem rohad be a víztől, garancia, hogy a VÁROSVEZETÉS egy életre szólót alkotott. Nagy beszéd megvolt és a polgármester úr a csoda CSAPhoz lép, szépen csendben -FELELŐSSÉG TELJESEN- megnyitja. Feszült izgalom és a CSAP folyik. IGEN!!

Komoly eredmény ez, mert köztudott, hogy előfordult, hogy voltak olyan csapok, melyeket kivétel nélkül a baloldal terveztetett. TITOKBA tették nemzetrontó gyalázatukat. A ballibek alatt a csapokat át se merték adni, hanem sity-suty elkészültek és ott voltak. Így senki nem tudta, hogy városunk egy CSAPPAL gazdagabb lett.

Pedig megannyi nemzeti vér és verejték volt a 100 meg 1000 csap mögött és eltitkolták ballibék a nemzetünk valódi sikereit.

Pedig van mit ünnepelnünk. Hosszas és kemény munkánk eredményeként ma egy CSAPPAL gazdagabb lett Szombathely.

Mindenkinek be kell látni: vannak itt sikerek. Vannak itt eredmények. Aki pedig a Fideszt bántcsa, hogy nem csinál semmit az hülye.

HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here