Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egészen megdöbbentő számokat hozott napvilágra az MSZP fiatal politikusa, melyből egyértelműen kiderül, hogy a Fidesz legfőbb politikája totális kudarc. 

Torzsa Sándor, az MSZP ifjúsági szervezetének a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalomnak az elnöke hozta nyilvánosságra Facebook-oldalán azt az adatsort, ami bebizonyítja, hogy totális kudarc a Fidesz családpolitikája.

Torzsa a KSH adataiból készített egy táblázatot az MSZP és a Fidesz kormányok éveiben született gyermekek számáról. S feketén fehéren kiderül, hogy a Fidesz legjobb éve (93 ezer gyermekáldás) nem éri el az MSZP legrosszabb évét (94 ezer gyermek).

Lehet látni, hogy a 2010-es kormányváltás után brutálisan beszakad a születésszám.

Az adatsor mellé Torzsa egy posztot is közzé tett, ebben azt írja, hogy a jobboldal családpolitikája totálisan el van tévedve.  Bármelyik MSZP kormány, bármelyik évében több magyar gyermek született, mint Orbán kormányzásának éveiben. Lehet látni, hogy már a kormányváltás első évében beszakad a születésszám és ez az elképesztően negatív rekord 88 ezer gyermekig lemegy.

Majd hozzá teszi a fiatal MSZP-s, hogy ez a politika totális kudarc és katasztrófa a nemzet számára. Orbánnak meg kellene érteni, hogy egy gyermek az nem pusztán biznisz a családnak. Nem lehet a gyermekáldást pusztán anyagi megközelítésből kezelni. Az MSZP családpolitikája lényegesen sikeresebb volt, mert érteni kell, ha a családok hosszútávú biztonsága adott és kiszámítható a környezett, akkor mindenki szívesen vállal gyermeket.

Tanácsot is ad a miniszterelnöknek, hogy mit kellene csinálni: nem kell Viktor kikísérletezni, csak meg kell nézni, hogy mit tett a baloldal amikor kormányon volt és évről évre ezres nagyságrendben több gyermek született.

Véleménye szerint totális tévedés az abortuszban keresni a hibát, totális tévedés a nőkben keresni a hibát és totális tévedés a fiatalokban keresni a hibát, mert a hiba a jobboldali családpolitikában van. Torzsa szerint a kormány el van tévedve, amikor szingliadóról magyaráz, amikor abortuszt tiltana vagy amikor azt nyilatkozza a nők dolga a szülés.

A Societas vezetője arról is ír még, hogy egy gyermek felnevelése 20 év.  Majd egy kérdést intéz a kormányhoz: mondjátok, olyan családpolitikát csináltatok, amiben 20 évig biztonságban tudhatják a szülők a gyermeknevelést? Ti pont azt a védőhálót építettétek le a családok és a fiatalok körül, ami hosszútávon védte a őket.

Majd zárásképp elmondja, hogy ha azt érzik az aktív korúak, hogy látástól vakulásig dolgoznak és nem tisztességesek a feltételek, mert az utolsó bőrt is róluk akarják lehúzni, az állam, a bankok, a cégek, a munkáltatója és ha nincs, aki melléjük áll ha baj van, akkor nem fog több gyermek születni. Mert a Ti jobboldali világotok ilyen és a számok meg magukért beszélnek.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here