Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Médiaháború lett Hosszú Katinka édesapjának nyilatkozatából. Hosszú Katinka egy igaz modern botrány-celebé kezd lenni. Minden van itt már ami az amerikai szappanoperákban kötelező. Itt az újabb rész: az apa megmondja.

A Fidesz médiacsaládba tartozó lokálnak adott egy hosszú riportot Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István. Persze nem is lenne ez egy szappanopera ha ez ilyen egyszerű lenne.

Az előző részek tartalmából annyit, hogy Katinka és Tusup csodálatos amerikai szerelme pont karácsony előtt megdöccent, majd voltak itt mindenféle kibékülési kísérletek, majd a történet legizgalmasabb epizódja pénteken került adásba: Tusup közölte Katinka megcsalta Dudás Dániel úszóval.

Hosszú apuka azután, ma kemény szavakkal illette Tusupot. Ahogy mondja, Gyerekes butaság, amit Shane csinál. Szerintem nem ez a megoldás, ráadásul nem egészen a tényeket írta le. Az, hogy Katinka jóba lett Dudás Danival, az csak következménye annak, hogy ők szakítottak.

Dani igazán férfiként viselkedett és nőként tekintett Katinkára, ami Shane-ről nem mondható el. Ugyanakkor Shane-től nem lehetett sokkal jobbra számítani, nem hazudtolta meg önmagát. Azt viszont nem szeretném eltagadni, hogy rengeteget segített Katinkának, nagyon motiválta is.

Tudom, hogy Katka nagyon sokat vívódott, szerette volna megmenteni a kapcsolatát. Azt gondolom, ha valami nem megy, akkor egyszerűen nem megy. Nincs mit tenni. Ez egy nagyon nehéz helyzet, nagyon okosat sem lehet mondani.

De az biztos, hogy támogatom a lányomat a döntésében és szeretnék lelkileg is segíteni, hogy túljusson ezen az időszakon. Most arra van szüksége, hogy támogassuk, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni magából, ugyanis júniusban újra versenyezni fog. A lányom nagyon erős nő, ezen is túl fog jutni – mondta a Lokálnak István.

Oh és ha itt azt gondolnád, hogy itt vége van a történetnek. A lószart mama. Mert ennek kapcsán egy médiaháború robbant ki a kormánypárti és az ellenzéki médiumok között. Ugyan is az Index értesülései szerint Katinka és Tusup közös cége, pontosabban Katinka managere cáfolta, hogy Hosszú István nyilatkozott volna a Lokálnak. Ezután a HírTV lehazugozta a kormánypárti Lokált. De a Fidesz média visszavágott:

S az őrület totálisan elszabadult ezután, mert az Origó ennek kapcsán egy lejárató cikkben leálhírportálazta az Indexet a HírTV-t és a HVG-t is, mert hogy ők utánajártak és nyilatkozott a Lokálnak Hosszú apuka. Egyenlőre arról nincs információnk, hogy az ENSZ hivatalosan beszállt-e a Hosszú-Tusup válásba.

Szerintünk a következő részben Dudás Dani fog félrelépni, vagy az is lehet Shane egy csehszlovák úszónőbe lesz szerelmes. Juj mi már úgy izgulunk.

Szóval kezd az egész egy totális nevetséges pamfletté lenni. De egy dogot nem tudunk nem látni, mintha a kormánypárti média jobban áztatná Katinka férjét és védi Katinkát vaj,no ennek mi lehet az oka?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here