Már-már hagyomány, hogy május 31-én Orbán Viktor születésnapján valamelyik templomban hálaadó szentmisét celebrálnak.

Idén lesz 55 éves Orbán Viktor, egész pontosan holnap azaz május 31-én. S Facebookon terjengett az információ különböző kormánypárti Facebook csoportokban , hogy Orbán Viktor 55. születésnapján ismét lesz hálaadó szentmise, most a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánián.

Sajnos az esemény sem a Főplébánia Facebook oldalán sem a hivatalos weboldalán nem szerepel, így kénytelen voltam telefonon érdeklődni, hogy igaz-e a hír és tényleg lesz Orbán Viktor 55. születésnapján hálaadó szentmise?

Mint megtudtam, hogy holnap 17 órakor lesz egy szentmise valóban, amit egy magánszemély rendelt meg, élő Viktor tiszteletére. S sikerült tisztázni, hogy a megrendelő vélhetően Orbán Viktor miniszterelnök úrra gondolt élő Viktor alatt.

Nem ez az első esett, amikor hálaadó szentmisét tartanak Orbán Viktor születésnapján, 2015-ben a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend Hermina úti kápolnájában került megrendezésre az egyházi esemény. S 2013-ban amikor is Orbán Viktor az 50. születésnapját ünnepelte szintén a Belvárosi Templom adott otthont az eseménynek.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here