Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szociológus a tegnap esti Keménymag című műsorban futó botrányos beszélgetésen akadt ki. S egy nyílt posztban küldte meg a Fidesz-TVt. 

Amióta megnyerték a Fidesz fiúk a 2018-as választásokat nincs fék a vonatukon. Teljesen azt hiszik, hogy övék a világ. Nos ilyen mentalitással lehet jól falhoz csapni az országot. Eljutottak oda a politikaiantikorrektség rögös útján, hogy egy migráns emberi cselekedetét is már-már megkérdőjelezik. Vásárhelyi Mária, szocilogós erre hívta fel egy posztban a figyelmet:

Újra és újra abba a hibába esem, hogy elhiszem, hogy onnan, ahová eljutottunk, már nincs lejjebb. Aztán véletlenül odatévedek az Orbán Viktor strómanja által, közpénzekből finanszírozott televíziós csatornára, ahol négy elképesztően magabiztos és lefegyverzően ostoba kormánypárti utcai harcos – egy hasonszőrű műsorvezetővel – arról győzködi egymást, hogy a jelenet – amely néhány óra alatt bejárta a világsajtót arról, ahogyan egy afrikai menekült Párizsban, élete kockáztatásával megment egy négyéves kisfiút, aki a negyedik emeleten kimászott az erkély korlátján, és kétségbeesetten kapaszkodik az ereszcsatornába, szóval hogy ez a jelenet nyilvánvalóan meg volt rendezve.

Az történt ugyanis – szerintük -, hogy azok a rohadt liberálisok direkt kilógatták a kisgyereket a korláton, hogy a „migráns pókember” megmenthesse. És egyébként nem is kellett megmenteni a kisfiút, mert a szomszédok már fogták a kezét, csak a dicsőséget átengedték a „pókembernek”, mert azok a szomszédok sem voltak éppen „fehér emberek”.

Mindeközben hatalmasakat hahotáznak. Aztán témát váltanak és arról kezdenek el „beszélgetni”, hogy hogyan kellene likvidálni azokat, akik támogatják az abortuszt. „Végül is miért csak egy védtelen csecsemőt lehet feldarabolni, miért nem lehet egy 37 éves embert is abortálni” – érvel az egyik és szorgalmasan bólogat a többi. Gyorsan konszenzusra jutnak, hogy a megoldás az lenne, ha azokon kezdenék az abortuszt, akik támogatják annak engedélyezését.


Ilyesmikre gondolhatott Orbán Viktor, amikor azt mondta, hogy szerinte az innováció a politikában azt jelenti, hogy a valóságot a magunk képéhez hajlítjuk és ezt érthette az alatt, hogy már nemcsak magyarul beszélünk, hanem különleges észjárással magyarul gondolkodunk és cselekszünk is.

Pedig nincs ebben semmi sajátosan magyar, láttunk már ilyet sokszor a történelemben, a XX. században úgy hívták, hogy nácizmus vagy sztálinizmus. És meg kellett halnia sok millió embernek ahhoz, hogy világossá váljon, hova vezetnek ezek a gondolatok és szavak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here