Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez már nekünk kellemetlen, a német vicc lap a magyar kormányzati médián viccelődött ártatlanul, nem is sejtve hogy közel jár a valósághoz

Ihh ideje elgondolkozni, hogy itt tényleg kurva nagy baj van. Történt az, hogy az a német viccportál, aminek az egyik poénhírét sikerült lehoznia az MTV-nek valós hírként, tehát a Noktara írt egy vicceskedő posztot a Magyar Médiáról.

 

 A portál friss posztjában elképzelte, hogy a magyar kormányzati média, hogyan tálalja azt a világsajtót is bejáró hírt, hogy a Maliból érkező bevándorló, Mamoudou Gassama hogyan mentette meg Franciaországban egy több emelet magasan egy korlátba kapaszkodva lógó gyerek életét.

A német poén verzióban, az Orbánrádió arról számolt be, hogy különös emberrablás zajlott Párizsban: egy fehér család mit sem sejtve töltötte a délutánját a negyedik emeleti lakásukban, engedték, hogy kisgyerekük lógjon az erkélyről, amit állítólag nagyon szeret csinálni. Ekkor egy fekete ember bukkant fel a semmiből, és elragadta a gyereket.

Mint írja az Orbánrádió honlapja, a gyermekrabló szerencsére nem juthatott messzire, tettét a közelben állók lefilmezték. Mint kiderült, a sötétbőrű férfi illegális migráns volt Maliból, és most várhatóan ki fogják toloncolni az országból.

A magyar közmédia viszonyaira szabott álhír azzal zárul, hogy Emmanuel Macron arra szólította fel az ország polgárait, hogy mindig figyeljenek oda gyermekeikre, hiszen akár az erkélyen játszva is veszélyeknek lehetnek kitéve. – fordította le a 444 a Noktara posztját.

Persze nem is gondolhatták a német vicclapnál, hogy lesz benne valami igazságuk. Ugyanis  tegnap a Fidesz közeli Echo-tvben, a Keménymag című műsorban a résztvevők arról győzködték egymást, hogy a jelenet – amely néhány óra alatt bejárta a világsajtót, nyilvánvalóan meg volt rendezve és nem valóságos. Hiszen egy migráns az nem is tehet jót, mert azok gyerekeket erőszakolnak meg.

Ejjj Emberek! Hát ha egy német vicclap így beletrafál, hogy itt ebből a hírből a kormányzati média valami egészen mást fog csinálni, akkor itt baj van. Be-be villannak azok a vicces videók, amelyek az Észak-Koreai Állami TV híreit parodizálták. Sokszor remekül eltalálva az ottani szerkesztési elveket.

Nem túl nagy öröm, sőt kifejezett szomorúság, hogy Németországban a vicclapok lecserélték az Észak-Koreai médiát magyarra és még rosszabb hír, hogy ez be is jött nekik.

Jézusom Emberek! Ami ott vicc, poén, groteszk, az nálunk rögvalóság. Hahó mindenki! Baj van! Kurva nagy baj!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here