Akik szeretik a műsorvezetőt azok nem fognak örülni a hosszú hallgatás után megszólaló Havas bejelentésének

Sokan szeretik Havas Henriket és várják vissza a képernyőre, na ők egész biztosan nem fognak örülni a TV-s mai bejelentésének. Havas hosszú hallgatás után megszólalt és a Blikknek adott interjút. 

Havas Henrik gyakorlatilag teljesen felszámolja eddigi életét, és visszavonul a nyilvánosság elől, miután ATV-ben nem hosszabbították meg a szerződését.

Emlékezetes, hogy a műsorvezető távozást azután jelentette be a csatorna, hogy Baukó Éva  zaklatással vádolta meg. Havas erre perelt, mert szerinte az ATV azt a látszatot keltette, hogy a belső vizsgálat elmarasztalta őt.

A Blikknek elmondta, hogy már soha többé nem tévézik:”Mondjuk úgy, hogy mivel nincs olyan tévécsatorna, ahol szívesen dolgoznék, így nem is hiányzik. Sokszor megállítanak az utcán, hogy mikor térek már vissza, dehát mit lehet erre mondani”.

Azonban Havas nem marad tétlen, a lapnak elárulta, hogy most készül a következő könyve. Nagy dobásra készül hiszen ez lesz az első szépirodalmi alkotása.

Azt is elárulta, hogy egy vidéki lányról fog szólni, aki Budapestre költözik, hogy megvalósítsa az álmait. Majd hozzá teszi, hogy egy krimit is tervez, annak már a címe is megvan. Most nem akarok a szakmámról írni, abszolút a fikció világával foglalkozom – mesélt terveiről Havas Henrik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here