Itt vannak a számok, nagyon sok pénzbe kerül Timike játéka. Vajna Timi-jelenség mutatja jól, hogy miért gyűlöljük ezt a velejéig romlott és hazug Fidesz világot.

Éppen ma számoltunk be arról, hogy a másik két NER-hölgynél Rogánnénál és Sarka Katánál, hogy pörögnek a 100 milkák. S most a HVG publikálta a számokat, hogy a másik üzleti zseni önálló szárnybontogatása mennyi lóvéba is kerül. Igen, nemzetünk vállalkozási géniuszáról, Vajna Timikéről van szó és az ő kis tünci fánkozójáról.

Mielőtt rátérnénk Timink által idehurcolt amerikai-fánk kultúra magyarországi gasztrószennyezésének fájdalmas számaira, meg kell jegyeznünk: jobban jártunk volna, ha Timike lángosozót nyitott volna a Teleki téri piacon. Igaz abban semmi elitista és sznob nem lett volna, de biztos több lovét termelne.

Vajnáné cége a Mr. Funk Vendéglátó Kft. már 2016-ot is 70 millió forint veszteséggel zárta- emlékeztet a HVG, majd a portál beszámol arról, hogy a most beadott 2017-es beszámolóból az derül ki, hogy a veszteséget sikerült majdnem meg másfélszerezni, így 168 millió forint veszteséget termelt a tuti biznisz.

Persze álmodik a nyomor, ahogy József Attila írja, de vajon hány rátermett és tehetséges fiatal tudna 168 millió forintnyi tőkéből valami családi kisvállalkozást elindítani, hogy ne az legyen az egyetlen jövőkép: repjegy és go London.

Mert a Fidesz rendszerében, a gazdag még gazdagabb lesz akkor is ha hülye és a szegény még szegényebb, ha itt marad és tehetséges.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here