Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még pár hónapja számolatlanul ment a pénz a Simicska-média birodalomba, aztán a választások másnapján lehúzták a rolót, na de mire is ment el az a pénz?

Igazából egy jogosan felháborodott olvasónk levele juttatta eszünkbe azokat a posztjainkat, melyben döbbenetünknek adtunk hangot a Magyar Nemzet kiadóhoz tartozó Helyi Válasz kampány  facebook hirdetései kapcsán.

A bezárt Magyar Nemzet kiadója adta ki a Helyi Választ 

 

A HírHugó többször jelezte a kampányban, hogy szerintünk valami nem kerek Lajos lépései kapcsán. Ugyanis az ádáz küzdelmet folytató Simicska lapcsoport utolsó forintjaiból bőven jutott az ellenzéket lejárató cikkek hirdetésére is.

Egy Helyi Válasz hirdetés, ami épp azt az érzetet kelti, hogy nagy a káosz az ellenzéki oldalon- Lajos így harcolt

Talán még a nyájas olvasó is emlékszik, hogy fél évvel ezelőtt a választási kampányban minden a Facebookon a Helyi Válasz cím lap fizetett hirdetéseivel volt tele és sokan azt gondolhatták, hogy ez a termék is a Fidesz műve, hiszen jobban támadta pl az MSZP-t, mint a Habony-média.

Akkor írtuk meg, hogy Simicska valami furcsa mód a Magyar Nemzet pénzét az MSZP lejáratására fordítja. Talán még érthetetlenebb ez annak függvényében, hogy a lap a választások után bezárt.

Egy újabb Helyi Válasz hirdetés, ami épp azt az érzetet kelti, hogy nagy a káosz az ellenzéki oldalon- Lajos így harcolt

Egy Facebook hirdetésekkel foglalkozó szakértő szerint Simicskáék akár tízmilliós nagyságrendben is költhettek ilyen hirdetésekre, kisebb paraméterű költéssel ugyanis ilyen brutális mértékben nem tudták volna elárasztani a Facebookot.

Az Orbánnal élethalál harcot vívó Simicska lapcsoportjának az ellenzéket lejárató hirdetései még inkább érthetetlenné váltak, hogy nyilvánosak lettek a cég 2017-es számai. Nemrég napvilágot látott cégadatokból azonban világosan kiderül, hogy a Magyar Nemzet 2017-ben majdnem egymilliárdos veszteséget tudhatott be.

Hm. Ez a Lajos milyen furcsa egy fiú. Az élethalál harc és Lajos segítsége ide vagy oda az ellenzék rosszabb eredményt ért el 2018-ban, mint 2014-ben, s a Fidesz meg jobbat.  Pedig akkor még Lajos nem is segített.

Összegezve a tényeket. A Magyar Nemzet lapkiadó úgy költött az ellenzéket lejárató Facebook hirdetésekre, hogy a lap brutálisan veszteséges volt, hogy az az újság másnap megszűnt. Ja és azokat a cikkeket se felejtsük el, melyek arról szólnak, hogy Simicskának azért még mindig csurran cseppen pár milliárd.

Speciális harcmodor. A hülyék meg a másik oldalt. Ma se Magyar Nemzet és a Helyi Válasz weboldala már nem is elérhető. Fidesz kétharmad. S dől a lóvé.

Ilyen élethalál harcot azért én is szívesen vívnék.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here