Na végre! Aki keres az talál és végre egy olyan megbízatást kapott Németh Szilárd Orbántól, amiben mi is szívesen látjuk és kívánjuk, hogy maradjon is így.

Istenem! Végre Orbán Viktor olyan feladattal bízta meg Németh Szilárdot, amiben Mi is szívesen látjuk. Rendhagyó módon már nyár elején megtartotta a Fidesz a holdudvara számár a Kötcsei Polgári Pikniket, amit egyébként szeptemberben szoktak.

A vasárnapi rendezvényen szokás szerint megjelent a NER krémje, Orbán Viktortól Schmidt Márián át, Bayer Zsolttól Rákay Phillipig ért a sor.- számolt be zoom.hu

S minden jel szerint Németh Szilárd igen testhez álló és fontos feladatott kapott az értelmiségi találkozón: neki kellett főzni a paprikás krumplit. Hiába na, végre Orbán is tudott egy jót és szerintünk is megfelelőt lépni.

Egy bajunk van, hogy ebben a szerepkörben csak pár óráig tudhatjuk a csepeli bukott fideszes képviselőt, pedig nagyon boldogok lennénk, ha tartósan is inkább a bogrács mellett kavargatna.

Kérjük oszd meg a posztunkat, ha szerinted is inkább Németh Szilárdnak a bogrács mellett kellene maradnia!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here