Épphogy belekezdett interpellációjába Jakab Péter a frissen választott Jobbikos képviselő, Kövér László házelnök azonnal elvette tőle a szót – figyelt fel rá a hvg.hu.

Kövér László egy autoriter attitűddel megáldott házelnök lévén, nem állhatta meg, hogy Jakab Péter első mondatát követően, azonnal helyre tegye a képviselőt. Jakab ugyanis így kezdte felszólalását: „Egy kicsit meg vagyok szeppenve. Na, nem azért, mert ez az első parlamenti felszólalásom, hanem azért, mert Isten bizony, ennyi bűnöző előtt én még életemben nem beszéltem.”

Kövér László pedig, mint a „jó” tanár bácsi, rendesen meg is dorgálta a szemtelen képviselőt – akihez így szólt: „ahhoz képest, hogy ez az első felszólalása, ahhoz képest feltűnő modortalanságról és ostobaságról tett tanúbizonyságot”- majd hozzátette: „Nem a kocsmában van a Jobbikos haverjaival!”

A képviselő megköszönte a házelnöknek, hogy kioktatta – mindezt tette egy kis „Kövér Elvtárs”-ozás kíséretében.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here