Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Lesznek álmatlan éjszakái Kósa úrnak, ha ügyfelem elkezdi a tényállást feltárni”- közölte a csengeri asszony ügyvédje az ATV Egyenes beszéd című műsorában

Helmeczy László, a titokzatos csengeri asszony ügyvédje  szerint mellébeszélés folyik az ügyben a fideszes politikus részéről, de ha ügyfele elkezdi feltárni a tényállást, lehetnek még meglepetések.

Mint ismert, a történet a kampány vége előtt kezdődött, miután kiderült, hogy egy csengeri nő azzal kereste meg Kósa Lajost, hogy 1300 milliárd forintot örökölt, és segítséget kért a pénz felhasználásával kapcsolatban. De kiderült, hogy egy dokumentum szerint a Kósa családhoz is vándorolt 800 millió forint.
Kósa ezzel kapcsolatban azt mondta: azt javasolta a nőnek, hogy vásároljon belőle állampapírokat. Később azonban azt közölte, hogy csaló a nő és az ügyben feljelentést tett.  Kósa Lajos most az ATV-ben újabb magyarázattal szolgált, az ellenzék van szerinte minden mögött ( :)) ), s hamisítványnak tartja azt a szerződést, amely szerint 800 millió forint ajándékot kapott volna az édesanyja egy csengeri nőtől.

A csengeri nő ügyvédje a dokumentum hamisításról azt mondta: Ne haragudjon már a világ, hát ott volt a közjegyzőnél Kósa- ecsetelte az ügyvéd, aki közölte, hogy a közjegyzői szerződésekben, melyek állítása szerint ott vannak előtte, még a politikus adószáma is benne van. Honnan tudták volna az összes adatot?- kérdezte Helmeczy, majd hozzátette: „be lehetne fejezni a mellébeszélést Kósa úrnak”.

Arról is beszélt, hogy kizárt dolognak tartja, hogy az ügyfele találta volna ki ezt az ügyet. „Nehogy már azt higgyék, hogy egyszer csak találkoznak az utcán és az ügyfelem becsapta Kósa urat”- magyarázta a történtekről, majd elmondta, hogy úgy tudja, a politikus többször is járt Csengeren és külföldön is voltak az örökség ügyében, mert senki ne higgye, hogy fagyizni mentek Zürichbe.

Helmeczy László elmondta, több olyan dokumentum is van a birtokában, amivel szerinte „csuklóból meg lehet cáfolni” Kósát. Az ügyvéd állítása szerint a fideszes képviselő is kapott volna ajándékot, „nem keveset”, és bár szerződés van ezekről, végül nem kapta meg. Konkrétumot nem árult el, mert – mint mondta – nincs rá felhatalmazva, de annyit elmondott az ATV-nek, hogy „itt úgy repkednek az 50-100 milliók, hogy ilyet még nem látott”.

„Lesznek álmatlan éjszakái Kósa úrnak, ha ügyfelem elkezdi a tényállást feltárni”- közölte az ügyvéd zárás képen.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here