Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy igen kemény történetet mesélt el a nemrég a pártból kizárt Toroczkai László a Jobbik kongresszusán a párt kampány tanácsadóiról. Érthető miért akarta eltitkolni a Jobbik Toroczkai beszédét.

A Jobbik kongresszusán csak az N1TV forgathatott és számunkra is érthetetlen mód Toroczkai többszörös kérése ellenére sem volt hajlandó kiadni a videó felvételt Toroczkai Lászlónak.

Hát most már érthető, hogy miért titkolózott a Jobbik központ. Ugyanis előkerült egy felvétel és hát Toroczkai beszédje alapjaiban rengeti meg a Jobbik tisztaságát. Toroczkai László már többször beszélt a Jobbikot segítő furcsa tanácsadókról. Sőt, a kongresszusi beszédében meg is nevezett egyet és le is rántotta róla a leplet.

Toroczkai megnevezte Radnai Lászlót, akiről felolvasott a kampányban egy elhallgatott sajtóértesülést.

Radnai László, a Jobbik kommunikációs igazgatója vezeti azt a céget, amely Michaeli Shabtai, a második legnagyobb letelepedési kötvényforgalmazó cég tulajdonosának érdekeltségébe tartozik.

Michaeli Shabtai, a második legnagyobb letelepedési kötvényforgalmazó cég tulajdonosa, ám ezen kívül több magyarországi cégben is van érdekeltsége. Az egyik ilyen magyarországi vállalatnak, a Smile Forever Dental Kft.-nek az ügyvezetője  Radnai László, a Jobbik kommunikációs igazgatója, a párthoz kötődő médiát üzemeltető Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány egyik kurátora – írta a Zoom.hu.

A Michaeli Shabtai érdekeltségébe tartozó liechtensteini VolDan Investments nevű cég kapta meg a kötvénybiznisz egyik legvaskosabb szeletét, az orosz, üzbég, türkmén, montenegrói, szerb, bosnyák, török, azerbajdzsáni, valamint az afrikai piacot.

Idézte fel a cikket Toroczkai. Ez azért is lehet roppant kellemetlen a Jobbiknak, mert azon túl hogy totálisan hiteltelené teszi a párt azon kommunikációját, hogy Ők majd kivezetik a valóban gyalázatos kötvénybizniszt, az is világossá lett, hogy a Jobbik elitje gazdasági érdekeltségek terén össze van kapcsolva a Fidesz világgal.

Mutyika van itt is kép meg alapjában roppantja meg azt a Jobbikot, ami ezzel a világgal szemben kínált alternatívát.

Az hogy a Fidesz világ egyértelműen tolja Toroczkait az nem kérdés, de az hogy a Vona-Jobbik is tövig ott van a Fidesz seggében sokaknak új lehet. Valószínűleg az van itt a háttérben, hogy a Jobbik mindkettő irányában van a Fidesznek kötődése és ezt a két szárnyat ezen keresztül sikeresen egymásnak ugrasztotta, majd nyilván olyan okos tanácsokkal segít, hogy szakadjanak szét. Vona Gabikáéknak is azt mondják ez lesz a tuti és Toroczkai Lacáéknak is. Okos.

Azok akik azt mondták vége lehet a Jobbiknak, valószínűleg igazuk lesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here