Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Valóban könnyeket előcsalogató meglepetésben részesült az a székesfehérvári tanárnő, aki 40 év tisztességesen ledolgozott év után most nyugdíjba vonult. 

Megbecsülés. Ez a szó nagyon hiányzik a mai magyar társadalmunkból. Nem egyszer, nem kétszer és nem utoljára fogok arról írni, hogy a magyar kétkezit, a tisztességesen dolgozót le sem szarja a társadalom.

Hiányzik a megbecsülés. Mert teljes tévedés az, hogy megbecsülést csak úgy lehet adni, hogy anyagilag jól megfizetünk valakit. Mindig a fizetés merül fel, például az elvándorlás okai között. Az, hogy a véleményvezérek mennyire nem értik a melóst, a tisztességest, aki nem akar mást csak naponta jól elvégezni a dolgát, a munka körülmények jól igazolják.

Nem hogy megbecsülést nem kap, de sokszor még bele is rúgnak, megalázzák és ha balhé van a főnök helyett rájuk húzzák a vizes lepedőt. Ez ma a valóság.

S hogy mennyire ritka dolog az, hogy valakit megbecsülnek, jól mutatja ennek a tisztességes tanárnőnek az esete. Média hír lett. Hééé emberek valakit megbecsülnek nézd már! Pedig ennek kéne lenni a természetesnek. Csak ritka, mint a fehér holló.

Valóban könnyeket előcsalogató meglepetésben részesült az a székesfehérvári tanárnő, aki 40 év tisztességesen ledolgozott év után most nyugdíjba vonult. A helyi TV számolt be róla, hogy utolsó óráját a pályafutása megkezdésekor kapott első osztályának adta.

Tényleg megható, hogy zokogva lép be az osztályterembe a tanárnő. S már felnőtt emberek, úttörőnek öltözve tisztelegnek előtte: láthatja, volt értelme a munkájának. Mond kedves magyar társadalom miért ez nem a normális? Miért nem az a normális, hogy megbecsüljük a péket, a postást, a közlekedésit?

Miért a dolgozz és kussolj a normális? Örömteli, hogy vannak pozitív példák. Jó lenne, ha több és több ilyen történne. Jó lenne. De ez egy ritka esett, olyannyira, hogy még a TV is beszámol erről.

Talán egyszer majd megértik a hatalmasok a kisembert, mert akkor lesz valóban jó hely Magyarország.

Oszd meg a posztunkat, hogy más is lássa, létezik még megbecsülés.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here