Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke a Sztárkliken működő blogjában tett közre egy bejegyzést, melyben az MSZP kongresszusának üzent

Lassan a végéhez közeledik pártunk tisztújítási folyamata és ezzel párhuzamosan sokasodik a médiaérdeklődés. Az elmúlt években sokan sok helyütt írták le, hogy nincs tovább MSZP, eljött a vég, de mégis vagy inkább csakazértis itt vagyunk.

De nézzük a dolog pozitív oldalát: kíváncsiak ránk, ami jó jel is lehet, de természetesen ezzel hatványozottan nő is a közös felelősségünk.

Mert ugye felelősséggel nem kizárólag egymásnak tartozunk, hanem annak a sokszázezer magyar választónak is, akik megtiszteltek bizalmukkal minket, és akik nem a párt belső vitáira kíváncsiak, hanem egy másik, jobb, szebb, élhetőbb Magyarországra, mint amit a Nemzeti Együttműködés Rendszere kínál nekik.

A következő néhány napban ezért a demokratikus versenynek, a programok vitájának helye van, de figyeljünk egymásra is és a közös értékeinkre: a szolidaritásra, az egymás iránti türelemre, a kisebbség véleményének tiszteletére.

Közel sem mindegy, hogy milyen képet mutatunk a jövő évi európai parlamenti és önkormányzati választás előtt, és ha nem jól tesszük a dolgunkat, könnyen sok rendszerváltó párt sorsára jutva, a politikai temető lesz közös sorsunk végállomása.

A „polgárháborút” hagyjuk más pártoknak, nekünk a választókra kell figyelnünk, a sokmillió reményvesztett magyar honfitársunk sóhajára.

Mi budapesti szocialisták teret, lehetőséget biztosítottunk és biztosítunk a demokratikus versengésnek, de elfogadhatatlannak tartanánk, ha e folyamat kilépne a rendes medréből.

A jelöltállítás lezárult, ezért mostantól kérünk mindenkit a játékszabályok szigorú betartására, mert ne feledjük: döntsön bárhogy is a kongresszus, utána együtt kell dolgozunk az országért és egy sikeres MSZP-ért.

Legyen bárki is az MSZP következő elnöke, nem lehet „jaj a legyőzötteknek”, hanem elsőként a közösség belső békéjét kell megvalósítanunk, majd az ország közös ügyeit kell rendbe tennünk. A majdani győzteseknek és veszteseknek, immáron összekapaszkodva, mert az MSZP a közösségünk, a mi közös nagy családunk és Magyarország pedig a hazánk.

Választók milliói mellett Horn Gyula is ránk veti odafentről „vigyázó szemeit „. Ne okozzunk nekik csalódást.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here