Napok óta hangos a média a Lidlből visszahívott ásványvizek kapcsán. Most azonban újabb fejlemények derültek ki.

A Napi.hu számolt be róla, hogy a Lidlből visszahívott ásványvizeket a főfideszes oligarcha, Mészáros Lőrinc cége gyártja.

A visszahívott Lidl Lupilu sajátmárkás termékek az áruházlánc saját hatáskörben végzett felülvizsgálata során mutattak eltérést, baktériumot találtak benne. Bár elvileg a szakorvosi vélemények szerint EGÉSZSÉGES szervezetben jellemzően nem okoz problémát a Lidl vizsgálata során talált baktérium. De persze, ha valaki esetleg nem egészséges… szóval nem kéne, hogy benne legyen. 

Azonban mára az is kiderült, hogy ezeket az ásványvizeket a Mészáros Lőrinc által tulajdonolt Vivien víz gyártja.

Tehát a Vivienvíz kft. Mészáros Lőrinc közvetett tulajdonában  van, a céget 2015-ben jegyezték be, a bicskei ásványvízgyártó infrastruktúráját vásárolták meg. Természetesen a cég rendkívül sikeres évet zárt a 2017-es beszámolója szerint, a nettó árbevétele 259 millióról 646 millió forintra, az adózott eredménye 29 millióról 264 millió forintra nőtt. A kft. saját tőkéje 703 millió forint.
Még 2017 augusztusában robbant a sajtóban a bomba, hogy a MÁV 2016-ban kötött közel 500 millió forintos szerződést két évre a Vivienvíz Kft-vel, védőital és ásványvíz szállítására.

 

Így többször előfordult, hogy a nagy hőségben a pályaudvarokon ezt a vizet osztogatta a MÁV az utazóknak. Arról azonban nincsen semmi információ, hogy azokkal a vizek volt-e probléma.

Emberek ez a NER! Lőlő tud vizet gyártani? Nem. És? Majd megtanulja. Hupszi egy kicsit bacis lett. Se baj. Így tanulnak a NER vitézek. Te meg ne sopánkodj, majd meg gyógyulsz a bacitól.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here