Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tegnap délután nem jelent meg az Echo TV forgatásán az ismert újságíró, mára kiderült tragédia történt

Tegnap este már eggyel kevesebb szék volt betéve az Újságíró klub forgatására, Bayer Zsolt egy kis hazugsággal elütötte miért nincs ott Lovas István. Lovas Pista valahol elakadt, egész egyszerűen nem ért ide a felvétel kezdetéig, sajnálom be kell érjék hármukkal- hangzott Bayer szájából a szerencsétlen felkonf

Még sem mondhatta azt, ami az igazság: tisztelt nézőink fingunk sincs, hogy mi van a barátunkkal. Pedig nem tudták, nem tudhatták, hogy tragédia történt.

Lovas meghalt. Egyszercsak. Semmiben nem értettem vele egyet, de tiszteltem mert olyan társaság tagja volt Ő, akik eltudtak gondolkodtatni. Ő jobboldali volt és ha hallgattam csak egy dologban erősödtem meg én miért vagyok baloldali.

Az, hogy mennyire megosztó volt jól mutatja ez a 2000-es évek elején készült interjú. Azt, hogy mennyire nem volt új a nap alatt, már akkor is hazugság, a hamisítás, a csúsztatás, a propaganda vádja éri őt.

Az, hogy milyen szellemi világot építenek ők meg, már akkor lehetett látni, csak akkor még egy kis TV, kis műsorában tették azt a propagandát, ami ma minden napos. 2010-ben kiszabadult az a világ, aminek ő egy szellemi tartópillére volt.

Jobboldali volt. Pont olyanok a mai közállapotok, amilyen ő maga volt. Ez volt az Ő világa, amit ma megélünk. Tragédia, hogy elment. Tragédia, mert mi elvbaloldaliak hallgattuk és már csak ettől meggyőződtünk, hogy jó helyen vagyunk. Mi ilyenek nem vagyunk és ez jó.

Lovas gyűlölt minket. Ha bármelyikőnk meghalt, csak úgy kommentálta volna talán, nem kár érte.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here