A CÖF szervezi a Békemenetet de nem ritka, hogy teleplakátolják az országot az ellenzéket lejárató óriás plakátokkal. Itt vannak a számok, hogy mennyiből is gazdálkodhatott a CÖF.

Megjelentek a civil szervezetek gazdasági beszámolói is, ebből derítette ki az RTL Klub híradója, hogy tavaly tehát 2017-ben a CÖF majdnem 800 millió forintból gazdálkodhatót.

Ez a szám jól mutatja, hogy mennyire lejt a pálya Orbán Viktor rendszerében, ugyanis a Fidesz fiók szervezete több pénzből gazdálkodhatott, mint a legnagyobb ellenzéki párt az MSZP vagy a Jobbik.

2017-ben a Békemenetet szervező CÖF 794 millió forintból finanszírozhatta áldásos tevékenységét. Míg a Jobbik és a pártalapítványa csupán 742 millióból, az MSZP-nek és a pártalapítványának pedig 661 millióból kellett működtetni az országos hálózatát, finanszírozni a politikai tevékenységet vagy épp  felkészülni a kampányra.

Az RTL arról is beszámolt, hogy a CÖF csaknem 800 millió forintjából, 500 millió az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek Zrt-től származik.

Ebből a pénzből egyebek mellett újfajta iskolai menüt is kifejlesztettek, olyan fogásokkal, mint a kókuszos-ananászos csirkepogácsa. Azt ígérték, a receptek minden iskolába eljutnak, de a közétkeztetéssel foglalkozó szervezetnél erről nem hallottak.

Eljutottunk oda, hogy több lové jut a Fidesz háttérszervezetének, mint teljes ellenzéki pártoknak. Oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa: lejt a pálya nem kicsit, hanem nagyon.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here