A másodfokú bíróság is három év börtönre ítélték a fideszes politikust- no de mit követett el, amiért a NER-ben sincs bocsánat?

Zsingorban halljuk a korrupció ügyeket, hupsz eltűnik pár millió, akarom mondani inkább milliárd, nyomozás meg nem indul. Vajon mit kell ahhoz tenni, hogy a NER rendszerében egy fideszes politikust leültessenek?

A Szekszárdi Törvényszék ítéletét helybenhagyva emberöléssel kapcsolatos bűnpártolás miatt jogerősen 3 év börtönbüntetést kapott Gál Roland korábbi dunaújvárosi fideszes önkormányzati képviselő – közölte a Hír TV.

A csatorna felidézi, hogy a vád szerint talicskával hordták ki a sittet 2016 februárjában egy dunaújvárosi családi ház pincéjéből, oda betonozta be egykori üzlettársa holttestét egy vállalkozó.

A gyilkossághoz elszámolási vita vezetett, az elkövetőnek ketten segítettek, egyikük Gál Roland volt, aki a Fidesz színeiben politizált akkoriban a dunaújvárosi közgyűlésben. Az egykori önkormányzati képviselőt a vállalkozó menteni próbálta a bíróságon, és azt állította, hogy emlékezetkiesést okozó gyógyszert kevert Gál Roland kávéjába.

Szóval minden NER vitéz megnyugodhat, nem korrupcióért csűcsentették le a kollégát, csak egy kicsit segített bebetonozni az üzlettársat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here