Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Demokratikus Koalíció kiakadt Semjén Zsolt luxus vadászgatásaira és nem szeretné a párt, hogyha következmények nélkül maradna a KDNP elnökének urizálása.

A Demokratikus Koalíció arra kéri a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hogy fizettessen illetéket Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel a kanadai vadászatai után.

A párt szóvivője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján arra a sajtóinformációra hivatkozott, amelyik szerint a KDNP-s politikus tavaly nem csak Svédországban vadászott, hanem kétszer Kanadában is kiruccant hódolni a luxus szenvedélyének .

Rónai Sándor, a DK szóvivője azt mondta, hogy egy-egy ilyen vadászat ára összességében akár 8-10 millió forintra is rúghat. A miniszterelnök-helyettes ezeket feltehetően ajándékba kapta, mert a bevallott jövedelméből nem tellett volna rájuk,

Ez esetben viszont a vagyonnyilatkozatában fel kellett volna tüntetnie az ajándékokat és illetéket is kellett volna fizetnie utánuk – emelte ki a szóvivő.

A 444.hu hozta le azokat a vasászengedélyeket, melyek  British Columbia tartomány erdőkért felelős minisztériumától Semjén Zsolt nevére állítottak ki az északnyugat-kanadai Fort St. Johnban.

Ezen dokumentumok szerint a miniszterelnök-helyettes tavaly kétszer is vadászott Kanadában bölényre, farkasra és szarvasokra, és ezeket az utakat valószínűleg ugyanúgy ajándékba kapta, mint a svédországi túrákat, mert a több milliós kiadások ellenére még növelte is a megtakarításait.

Egy-egy ilyen vadász út több millió forintba kerül.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here