Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt, hogy mennyire nem pénzkérdés a jó foci mi bizonyíthatná jobban, mintsem a szaúdiak 5-0 zakója Oroszország ellen. S ráadásul kőkemény büntetés is vár a játékosokra.

Orbán sportpolitikája mennyire el van tévedve, amikor számolatlanul öntjük a pénzt üres stadionokba, teljesen sikertelen klubcsapatokba legjobban a szaúdi válogatott eredménye mutatja. Ugyanis ők tételesen sokkal több pénzt tettek a fociba, mint Magyarország és az eredményeket még sem hozzák.

Azt valószínűleg még a szaúdiak is sejtették, hogy az oroszok elleni mérkőzésnek nem ők az esélyesei, de azért bíztak abban, hogy meglepetést tudnak okozni. A meglepetés végül is összejött – ekkora zakót a torna történetében nem kapott még nyitómecsen senki –, de ez nem igazán vigasztalja a csapatuktól ennél azért valamivel többre számító szaúdiakat.

Ha valakik, akkor a szaúdiak tényleg a világ pénzét költötték a csapatra, többek között a télen 9 játékosukat vásárolták be spanyol klubcsapatokba, hogy a vébé előtti hónapokban a legprofibb környezetben készülhessenek.

A szaúdi sportminisztert is kiakadt az értelmetlenek tűnő pénz szórásra, a meccs után azt nyilatkozta: mindent megtettünk a nemzeti csapat játékosaiért, három éve minden költségüket fedezzük, megszereztük a legjobb edzői stábot és egy világklasszis edzőt, de ők még arra sem voltak képesek, hogy a tőlük elvárt teljesítmény 5 százalékát nyújtsák. El kell fogadnunk, hogy ez a realitás, ezek a játékosok ennyit tudnak.

A szaúdi szövetség elnöke még ezen is túlment és nyíltan a játékosokat hibáztatta, akikre elmondása szerint büntetés vár a produkcióért. Sőt három főbűnöst külön meg is nevezett. Több játékosra is büntetés vár, köztük a kapusra, Al-Mayoufra, a csatárként játszó Al-Sahlawira és a védő Hawsawira.-mondta
Persze a szaúdi fiaskóból a magyar orbáni sportpolitikának is lenne mit tanulnia, mert ez a válogatott bebizonyította, hogy mennyire értelmetlen a stratégia nélkül pénzszórás.
Egyszerűen ha az alapok nincsenek rendben és a játékoskiválasztás egyik fő szempontja, hogy kinek a kije és nem a tehetség és cserébe még ezért sok lovét is lehet kaszálni, akkor soha nem lesz egy országban jó foci.
Annyi pénzt Magyarország soha nem fog tudni beletenni a fociban mint az olajban tocsogó arab ország, de mint az élet bebizonyította arra nincs is út.
Meg kell érteni, hogy vannak területek ahol a legkevésbé sem (jó szerintem sehol sem) működnek az uram-bátyám viszonyokra épülő kiválasztások. De legkevésbé a foci válogatott terén. Orbán szaúdi kollégáinak elkezdett leesni a 20 fillér… itthon meg maradnak a milliós fizetések a színvonaltalan játékért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here