Orbán Viktor a választási kampányban nem sok mindent ígért, de azt igen, hogy elégtételt fog venni ennek egy újabb állomásához érkeztünk.

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke szerint a Tudományos Akadémia működését korlátozó kormányzati lépés mögött nem más áll mint politikai bosszú.Ennek az oka az  Lendvai szerint, hogy a Tudományos Akadémia egy alkalommal szót emelt a szakképzés lebutítása és a CEU elüldözése ellen. A miniszterelnök a választás előtt “elégtételt” ígért híveinek minden sérelemért.
Most elkezdődött az MTA kutatóintézeteinek államosítása, első lépésként az akadémiai költségvetés felét átcsoportosították az egyik tárcához. A tudós testület nem egészen 1 órát kapott a tervezet véleményezésére.
Ez ám a nemes bosszú!- szögezi le Lendvai Ildikó, majd hozzá teszi szinte hallom, amint kezét dörzsölve tort ül az elégtételt kapott bunkóság: ‘Hát ha olyan nagyra voltatok az eszetekkel, tudóskáim, akkor legyen elég nektek 50 perc is!’ Istenem, milyen felemelő tud lenni a jók diadala a rosszak fölött!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here