Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Végig ment az országon. Elfogtuk. Visszatért. Felmerül a kérdés: Ha egy MEDVE gond nélkül végig tud menni az országon, akkor mégis hogyan tudnánk megvédeni Európát a bevándorlóktól?

Egy hónapja egy kib@szot medve a vezető hír a magyar sajtóban. Pontosabban az a szerencsétlenkedés, amit a Magyar Állam bemutat vele kapcsolatosan.

Tetszik tudni, az a Magyar Állam, amelyik egy személyben megvédi európát az összes migránstól. Csak az a fránya medve babrál ki a mi hős Viktorunkkal.

A történet úgy kezdődött, hogy az állat igazából gond nélkül végig tudott vonulni Magyarországon. Az emberre is veszélyes ragadozó Szlovák határon át érkezett, majd gond nélkül eljutott az ország másik felébe, ahol Sándorfalvánál fogták el.

Egy medve tényleg veszélyes dolog. Ha emberre támad azt nem nagyon szokás túlélni, ezért is van a székely mondás: a medve nem játék.

Szóval játszi könnyedséggel jutott el az állat Szeged alá, ahol végülis megfogták, hogy újra totális idiótát csináljon Orbán államából, hogy bebizonyítsa, milyen végtelenül gyenge és hamis alapokra épült az.

Szerdán elengedték az állatott, de már csütörtökön arról írt a sajtó, hogy a medve letépte a nyomkövetőt amit rátettek. Ügyesek a fiúk, nem?

Tehát a medvén már nincs rajta a nyomkövető, de a nyomait figyelemmel kísérik az érintett két nemzeti park igazgatóság szakemberei és a természetvédelmi őrszolgálat munkatársai. Sikeresen. Ugyan is szombatra elő is került, fel is bukkant a medve. De nem Szlovákia felé indult, hanem vissza Magyarországra, több felvétel is készült róla a Borsod megyei Sajókeresztúron.

Szóval most megint egy hónapig fogja kergetni a hős európát védő államunk azt az egy medvét.

Persze országunkba minden így működik. Felelős az nincsen. A medve tényleg veszélyes és gond nélkül végig megy az országon.

S a külön poént a végére hagytam. A sándorfalvi önkormányzat összeült és megvitatták, a medve elfogása után, hogy befogadják-e a ragadozót. A vitában elhangzott, hogy bár a településnek nincsen elég pénze, de kötelessége gondoskodni az állatról.

Persze, amikor gyerekekről és emberekről van szó, akkor azok veszélyesek és ilyen kötelezettsége nincsen a béna kacsa Orbániának.

Neked meg kedves olvasó essen már le a 20 fillér, a meséről az Orbán erős államáról. Milyen erős lehet az az állam, melyet egy medve így tud szívatni?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here