Az új nagy ellenzéki szupersztár mösziö Simicska szépen ügyesen darálja be az ellenzéki nyilvánosságot. Csak gratulálni tudok mindenkinek, aki bedőlt a trükknek!

 

Szánalmasan nevetségeseké kezdenek válni azok az ellenzéki szereplők, akik nem győztek ünnepelve tapsolni Simicska Lajost, hogy milyen csodásan bátran fordult szembe a Fidesszel.

Lajos ellenzéki ténykedése parádés. Romokban lévő Jobbik, soha nem látott mértékben legyengített MSZP. Újabb 2/3.  Szétvert ellenzéki nyilvánosság. A Fidesz se akarhatta volna ezt másképp.

Lajosunk a G-nap után szépen elcsábított egy csomó újságírót, a baloldali médiumokból, ezzel akarta azokat kiherélni, hogy a választások után szépen bezárja a médiumait.

Már akkor jeleztük csak óvatosan, valami nem stimmel. Aztán a választásokon semmi atombomba nem volt, csak a választások után, sutty bezárták a Magyar Nemzetet, a Lánchíd rádiót, a Heti Választ, majd elküldtek egy halom embert a Hír TV-től. A duma a szokásos volt: Magyarország 13. leggazdagabb embere nem tudja finanszírozni ezeket, hiszen nagyon veszteségesek. Ugye Ön is elhiszi ezt?

A Népszava írta meg, hogy Lajos tovább készül lebontani az ellenzéki nyilvánosságot. Most a NYERESÉGES plakát bizniszét kész átjátszani a Fidesznek.

A közterületi reklámozásban is változások jöhetnek, a Népszava iparági forrása szerint a Fideszből ajánlatot tettek Simicska Lajosnak a Publimont megvásárolására. A plakátcég nem csak nyereségesen működik, de ezen a piacon a Publimont mellett csak a francia JCDecaux a jelentős szereplő.

A teljes kormányzati Soros-kampány is a JCDecaux felületein futott, de a forrás szerint „a Fideszben azt szeretik, ha a bevételek náluk csapódnak le”, így merült fel, hogy megszerezzék az Orbán Viktorral “összeveszett” Simicska Lajostól a Publimont, aki állítólag hajlik is az eladásra. A végső szót a Fidesz részéről minden esetben maga a miniszterelnök mondja majd ki.- írja a Népszava

 

Kálmán Olga! Heller Ágnes! Puzsér Róbert! Gratulálok! Ügyesek vagytok! Vajon meddig asszisztáltok még Simicska-Orbán tengelynek az ellenzék totális szétveréséhez? Át vagytok b@szva? Vagy magatok is? Egy biztos át vagyunk b@szva!

Volt egy valaki aki, átlátott ezen a trükkön, jó így pontos nem csak a Hír Hugó, gondolta azt, hogy Simicska nem klappol. Dudás Gergely az index szerkesztője sem örült a “szabadságharcos” Simicska érkezésének és felállt a laptól.

Új portált szeretet volna indítani, de teljesen érthetetlen módon az Echo TV és a propaganda média össztüze zúdult Dudásra. Ugyan egy Simicska ellenes újságíróval mégis mi baja lehetett a Fidesz-elitnek, ha ekkora nagy volt a harc Lajos és a Fidesz között? Hm? Mégis?

Orbán is és Simicska is egy g@ci. Ez volt a Hír Hugó G-napja.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here