Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Koós Jánosnak a rossz hírt egy hosszas és sikertelen terápia után mondták meg. Közölték vele, hogy már nem tudnak segíteni. 

Koós János a bal karját a tavalyi balesete óta nem tudja felemelni, írja a Ripost.

“Ahogy az orvos elkezdte óvatosan nyomkodni, azt hittem, ott maradok, úgy fájt. Rögtön elküldött röntgenre, ott derült ki, hogy nem csak simán megütődött a vállam, hanem csúnyán ki is ficamodott. Olyannyira, hogy műteni is kellett. S bár az operáció jól sikerült, sokáig voltak még komoly fájdalmaim. Aztán hónapokig jártam gyógytornára, szépen haladtunk a rehabilitációval, egyre jobban tudtam használni a kezem” – nyilatkozta János.

A tornát otthon kellett folytatnia. Nem tudja, hogy ott rontott-e valamit, de a karját a hasánál magasabbra nem tudja felemelni. Visszament a kórházba, ahol közölték vele, hogy

ezen már nem tudnak segíteni.

Az énekest eléggé megviselte a hír, hiszen nagyon szeret vitorlázni, így azonban semmi esély arra, hogy ugyanúgy űzze hobbiját, mint eddig.

“Amikor meghalt Bajor Imi barátom, először nem akartam többet vitorlázni, mert sokszor mentünk a hajómmal együtt. De aztán rájöttem, hogy éppen az tesz jót, ha vízre teszem a vitorlást. A kezem miatt tavaly nyáron összesen kétszer voltam kint, akkor is a lányomékkal.”

Lánya, Réka kiskora óta vitorlázik apjával, így megtanult mindent, még a vizsgát is lerakta, de János azt mondja, hogy nem ugyanaz, ha nem ő irányít. Még focizni sem mer, mert fél ha elesik, ami a fociban esélyes, akkor lebénul a karja.

“Még szerencse, hogy fellépés közben nem zavar, mert jobbkezes vagyok” – mondta az éneke

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here