Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy dolog biztos a 2018-as választásokból már szinte mindegyik ellenzéki erő tanult, kivétel a tét nélkül játszadozó okostojások.

Van valami Ungváry Krisztián nevű nagyon okos ember, aki ma az Indexen főhírbe elő állt a kurva nagy ötletével. Ami arról is szól, hogyan teljesítsük a Fidesz nagy álmát: a 100 százalékot. (az agymenést is itt olvashatod el)

Én értem hogy vannak nettó idióta sült barmok, de valami elképesztően felháborít az, hogy ezek akkora nyilvánosságot kapnak. Részben ezért is csináltam meg a Hír Hugót. S azon olvasóim akik rendszeresek, indulás óta követik a kiakadásaimat, felhorkanásaimat, már-már tudják: igazunk lett egy jó pár dologban.

Van egy véleményem, hogy miért ezek a barom és romboló gondolatok kapnak nyilvánosságot és az építő előremutatóak miért vannak agyonhallgatva. S szerintem ennek a hátterét sokan sejtik.

Az unásig ismert baromságot hozza újra elő Ungváry Krisztián, bojkottálja az ellenzék az Ep választásokat.

Ez az Ungváry egy történész, ha valakinek neki ismernie kellene e történelmet, és azt, hogy az 1920-as választásokon nem indultak el a szociáldemokraták, mert azt gondolták, hogy a bojkott az tuti lesz majd, mert a nyugat ezt nem hagyja így.

Nem lett tuti, a nyugat pont leszarta, másnap megalakult a parlament azt suty ők nem voltak ott, így minden akadékoskodás nélkül ki tudott épülni a Horthy rendszer.S ne is beszéljünk arról, hogy akkor is az volt, hogy hiába a szocdemek voltak az ellenzék, mégis volt, aki elinduljon a választáson.

Ezt persze Manci néniéknek, aki ezt az Ungváry nevű hasznos idiótát olvassa, annak nem kell tudnia, csak ennek az Ungvárynak még egyszer mondom van egy történelem diplomája.

Európa Parlamenti választásokat bojkottálni? Nooormális vagy tesó? Hát te és a hozzád hasonló csoda megmondók azon ajvékoltok, hogy arányos legyen a választási rendszer, mert amiatt nem nyer az ellenzék: az Európa Parlamenti választás arányos listás választás. Abban van némi igazad, hogy a mandátumkiosztás itt is a győztest jutalmazza, de messze nem olyan brutális mértékben mint a választókerületek.

Az a baj, hogy el vagytok tévedve és ti oszthatjátok az észt. Szóval ha már az alap koncepció hibás, akkor nyilván az abból levont következtetések is hibásak lesznek. Igen a kibaszot koordinált faszságotokra gondolok. Hányszor toljátok még ebbe bele az ellenzéket és hányszor bukik az meg? Olyan, mintha a fideszes századvég adna tanácsot az ellenzéknek a ti tolmácsolásotokban.

De azt hogy a matek nem megy azt megértem. Egy történész ne is tudjon számolni csak büfögni hülyeségeket. Azt mondod, hogy az MSZP amikor azt az ajánlatot tette az LMP-nek, hogy 23 körzetben lépjen vissza az és az MSZP 3-ba fog és az milyen tré, akkor árulod csak el, hogy mennyire távol vagy te a választási matektól.

Ugyanis a történet nem 2 szereplős az ellenzéki oldalon hanem sok szereplős. 106 körzet van, amit el kell osztani a szereplők között. A valóság azaz, hogy a 106 körzetben ekkor már az MSZP visszalépet 48-ban és az LMP pedig nullában. Ja hogy az MSZP azt kérte, hogy az LMP is lépjen vissza 23-ban és akkor még további 3-ban, azaz összesen 51-ben lépnek vissza a szocik az már ugye nem megy megérteni? Ja hogy akkor 51 aránylana a 23-hoz és akkor már érthető is lenne mindenkinek az ajánlat?

Hagyjuk. Tesó figyelj egy dolgot kérek tőled. Mielőtt leülsz és cikket írsz. Olvasd el a választási törvényt. Vedd figyelembe a listaállítás és más idevonatkozó kötelezettségeket és próbáld meg  szétosztani a 106 körzetet úgy, hogy a törvény is be legyen tartva és mindenkinek igazságosan jusson. MEGSÚGOM NEM LEHET. De te irkálsz.

Olvasd el a választási törvényt és akkor rájössz, hogy az Európa Parlamenti választások arányosak. Olvas és után írj. Főként olyanról, amihez szemmel láthatóan hülye vagy. Hasznos hülye, ahogy te firkálod.

Ungváry Krisztián, ha Te magad is nem szeretnél egy hasznos idióta lenni a Fidesz bokrétáján akkor tegyél meg egy szívességet: egy dolgot irkálj csak: teljes összefogás és aki ebbe nincs benne arra ne szavazzon senki. Ja hogy ez nem érdeke a gazdiknak… Sajnálom. Csak így fog nyerni az ellenzék.

S le kéne már esni nagy megmondok, hogy amit kitörpöltök az nem működik 2010 óta, figyú mi lenne, ha inkább nem segítenétek?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here