Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az hogy mekkora kamu a Fidesz nagy honvédő politikája ez az eset jól mutatja. Fekete öves bűnözök gond nélkül be tudnak jutni Magyarországra, hiszen a kerítésen van kiskapu pl a kötvénybiznisz vagy a könnyített állampolgárság. 

Talán most derült ki a legjobban, hogy az egész Soros-migráns-kerítés harc egy őskamu a Fidesztől. Nyilván a bűnözői körök eddig sem a kockázatos zöld határon jöttek, hanem biztonságos kis kaput kerestek. S Magyarországon kiskapu dögivel van. Például az MSZP által sokat kritizált letelepedési kötvény.

Szerdán számolt be az Indexhu, hogy egy ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerző, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfira csapott le a rendőrség kedden Kassán.

Az ukrán származású Vladimir G.-t nemzetközi szinten körözték, fegyvereket árulhatott.

Az MSZP-s Molnár Zsolt azt kéri a magyar állampolgárság kiadásában érintett hatóságoktól – a Belügyminisztériumtól, az Alkotmányvédelmi Hivataltól, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól, valamint a társhatóságoktól –, hogy részletesen számoljanak be erről a botrányról a nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésén.

„A Fidesz-kormány felelőtlen, csak a zsebüket néző és szavazataikat maximalizálni akaró lépéseinek itt az eredménye” – írta sajtóközleményben a politikus.

A körözött terroristát a rendőrség súlyos bűncselekmények miatt kereste, elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetek óta készítette elő, a kijevi Interpol körözte. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here