Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyre több szakportál cikkezik bizonyos változásokról. Szépen csepegnek az infók, a nyugdíjakkal, a fizetésekkel kapcsolatban. Összességében egy eltitkolt megszorító csomag kezd körvonalazódni. 

Az enpenzem.hu szakportál számolt be róla, hogy a jelenleg még adómentes juttatások és az egyes meghatározott juttatások nagy része jövedelemként adózhat majd 2019-ben – derül ki a parlamenthez már benyújtott javaslatból. A cafeteria így lényegében megszűnhet, illetve néhány elemre (kiemelten a SZÉP-kártyára) korlátozódhat.

Sajátos foglalkoztatáspolitikai üzenetet hordoznak a következő évi adótörvények – írta meg cikkében a szakportál. Amiben egy táblázatba szedték a további fontos változtatásokat is.

A felsorolásban szerepel a cafeteria is, melyről a portál elemzői úgy vélekednek jövőre ismét durván belenyúlnak a béren kívüli juttatások rendszerébe. Gyakorlatilag felszámolják.

De nem csak a cafetéria, de az úgynevezett „béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes meghatározott juttatásokat”, ugye milyen jó neve van, szóval azokat is megvágja a kormány.  A szigorítás nem az elvonást, hanem az ebben a kategóriában adható juttatások körét érinti. Nem is kicsit.

Na de hogy mindenki számára világos legyen pontosan mit tartalmaz az Orbán-csomag: ugrik a cég által biztosított iskolakezdési támogatás, helyi utazási bérlet és az Erzsébet-utalvány.

Igazán fájó lehet, hogy számos adómentes juttatási lehetőség is megszűnik. Ide tartozik például diákhitel törlesztésének az idén bevezetett támogatása. Az egykor óriási reményekkel elindított lakáscafeteria is elvérzik. Ugyanerre a sorsa jut a kockázati biztosítás, a lakbértámogatás, valamint a sport- és kulturális belépők is. A népszerűbb adómentes elemek közül a bölcsődei és óvodai költségek egyetlenként megmaradnak.

Maradjunk annyiban, hogy nyugodtan kimondhatjuk ez egy, megszorító csomag amit most láttunk. Vajon Orbán ígért ilyet a kampányban?

Ameddig az idióta Stop-Sorossal untatja a médiát, az meg ezt beszopja ilyen szép titkos megszorítás nyom le az emberek torkán. Vajon miért csak a szakportálok írnak erről?

Oszd meg Te is, ezt a posztot, hogy mindenki lássa Orbán brutális megszorító csomagját.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here