MTI
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ennél kevesebb ciki dolog van. A kormánypárti akció annyira ciki volt, hogy kénytelen volt letagadni a Fidesz-KDNP képviselője, hogy ilyen történt

A 24. hu számolt be a vér ciki kormánypárti esetről. Ugye ez mindenkinek meg van, hogy Hollik István, aki a KDNP ifjúsági szervezetének volt a vezetője, és csúnyán kikapott belvárosban a tavaszi választásokon, szépen elsétált először az Amnesty International Magyarország irodájához, majd más szervezetek székhelyhez is, hogy  „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragaszon azok ajtajára?

Ami kiveret biztosítékot, hogy a megbélyegző matrica a Menedék központra is felkerült, melynek épületében a vészkorszakban a sárga csillag viselésére kötelezett zsidók laktak s magát a házat is megjelölték sárga csillaggal.

Ezután az eset után egy tatabányai férfi Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselőhöz fordult azzal a kéréssel, hogy vegye fel a kapcsolatot az Európai Néppárttal és megkérte, hogy tájékoztassa a KDNP matricázó akciójáról.

 

Budapest, 2018. június 14. Tisóczki Flóra, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) külügyekért felelõs alelnöke (j2) sajtótájékoztatót tart a Menedék - Migránsokat Segítõ Egyesület irodájának helyet adó épület elõtt a VIII. kerületi Népszínház utcában 2018. június 14-én. Tisóczki Flóra „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott az épület bejáratához. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Az Ujhelyit megkereső olvasó – aki egyébként a nagyszülei révén érintett a holokausztban – levelében párhuzamba állította az 1944-es eseményeket Hollik akciójával.

Ujhelyi István így annyit tett, hogy továbbította a magyar nyelvű levél angol fordítását mind a 750 EP-képviselőnek, akik közül többen megdöbbenve reagáltak az üzenetre, s kérték a szocialista politikust, adjon tájékoztatást az ügy későbbi fejleményeiről.

A lényeg most jön, az eset minden bizonnyal annyira ciki volt, hogy az egyik címzett, Hölvényi György KDNP-s képviselő kénytelen volt letagadni képviselő tárásai előtt, hogy történt ilyen és inkább jobbnak látta az Orbán Viktor által is előszeretettel használt fake news-ozást használni.

Hölvényi szintén az összes képviselőnek címzett emailjében azt írta: óvatosan kell fogadni Ujhelyi álhíreit, ugyanis a szocialista képviselő kommunista hagyományt követve előszeretettel állít valótlanságokat.

Azért ennek meg van a tanulsága. Ahelyett, hogy bocsánatot kérnének, vagy azt mondanák tévedtünk a kormánypárti politikus inkább hazudik egy velőset és letagadja a roppant kellemetlen akciót.

Oszd meg te is ezt a posztot, hogy mindenki lássa a Fidesz-KDNP valódi arcát.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here