Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Időközi polgármester választás lesz Józsefvárosban. A tét nem kicsi: ki folytassa a kerület irányítását az inkább a parlamentet választó Kocsis Máté lemondott polgármester után

Az összes demokratikus ellenzéki párt egyként állt be a független polgármester- jelölt Győri Péter mögé és a Jobbik sem indít polgármester jelöltet a józsefvárosi időközi választáson.

A július 8-án kb 2 hét múlva tartandó választáson a tét nem kicsi, ki folytassa tovább a kerület irányítását. Így nem véletlen, hogy a Fidesz érdekében igazi klasszikus maffia módszerek kerülhetek bevetésre.

Ugyanis a komolyan esélyes Győri Péter plakátját kerület szerte politikai üzenet nélkül fekete festék szóróval rongálták meg. Mivel két érdemben esélyes jelölt indul a választáson az akció egyértelműen a Fidesz érdekében történhetett.

Tipikus maffia-módszer ez. Szicílián alkalmaznak ilyen eszközöket azokkal az éttermekkel akik nem hajlandóak védelmi pénzt fizetni. Először csak szóban, aztán tettekben is igyekeznek a makacskodókat meggyőzni.

Ott is gyakori, hogy üzenet nélkül összefúják a fizetni nem hajlandó kirakatát, elég ha ő tudja, miért történt a dolog. Elképesztően ijesztő, hogy idáig süllyedt a jobboldali kultúra, hogy ilyen maffia-módszereket vetnek be.

Az általunk megkérdezett kampányszakértő szerint, szinte kizárt, hogy nem egy szervezett akcióról van szó.  S egészen elgondolkodtató, hogy az agyon térfigyelő-kamerázott kerületben, hogy lehet úgy végrehajtani egy ilyen akciót, hogy a rendőrség ne akadályozza meg a rongálást.

Azt is elmondta a megkérdezett szakértőnk, hogy bár pontosan nem tudja hány hirdetése volt elhelyezve az esélyes ellenzéki jelöltnek a kerületben, de akár milliós nagyságrendben történhetett károkozás.

Pikó András rádiós műsorvezetőnek, aki vélhetőleg Józsefvárosban él, is feltűnt a szervezett rongálás. Egy videót osztott meg a Facebookon az esetről.

Győri Péter facebook oldala is közölt pár képet megrongált plakátokról. A polgármester-jelölt  a rongálásokkal kapcsolatosan a következőket írja, hogy a kampány első napján kijelentettem: sportszerű, méltányos, a programok ismertetésére és az önkormányzati teljesítmények tényszerű kritikájára összpontosító kampányt szeretnék.

Úgy látom, egyedül maradtam ezzel az igényemmel. Amit a józsefvárosi utcákon és tereken a plakátjaimmal műveltek, egy gusztustalan, piszkos kampány része és egyben törvénysértő is. A szükséges lépéseket természetesen megtesszük.

Arra kérünk oszd meg a posztunk, hogy mindenki lássa már a maffia-módszerektől sem rettenek meg a hatalomért!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here