Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

 

Zászlót bontott, bejelentette párttá alakulását Toroczkai László, Dúró Dóra és Novák Előd friss mozgalma, a Mi Hazánk. Novák csak ceremóniamesterkedett, és Dúró beszéde is felvezető volt a kvázi elnök, Toroczkai beszéde előtt, aki egy váratlan húzással teli talppal szállt bele pl. Artisjusba. Fehér sziget Európában, fiúnak nevelt kisfiúk, lánynak nevelt kislányok, fogyó magyarság, növekvő cigányság és iszlamizáció.

„A párt szakad, de a világnézetünk marad” – kezdte Novák Előd szombaton Ásotthalmon, ahol ezres nagyságrendben jöttek össze, hogy ott legyenek egy új párt megalakulásánál, és ne csak egy szalonnát süssenek, ahogy megjegyezte Toroczkai néhány napja, hogy mi lesz, ha nem lesznek elegen. A település szélén felállított sátor végül megtelt, és több beszéd után bejelentették: párttá alakul a nemrég bejelentett mozgalom

Toroczkai László, Duró Dóra és Pongrácz András teljes beszédét itt megtekintheti.

Ezzel elmondható, hogy visszafordítatlanul szétszakadt a Jobbik. A Mi Hazánk egy klasszikus radikális jobboldali párt. Inkább Orbán Viktor segítésében hisznek, az MSZP-t és a többi ellenzéki pártot politika ellenfélnek tekintik.

A Mi Hazánk politikai súlya még kérdéses. Nyilván a Jobbikban maradók közül sokan kivárnak, taktikáznak, hogy melyik mozgalomban folytassák. Ezt hamarosan meg tudjuk, hiszen a közvélemény kutatók hamarosan el kezdik mérni. Egy biztos, ez a történés a Fidesznek kedvez, hiszen a Mi Hazánk már megalakulásának pillanatába kijelentette az együttműködés képtelenségét.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here