Zászlót bontott, bejelentette párttá alakulását Toroczkai László, Dúró Dóra és Novák Előd friss mozgalma, a Mi Hazánk. Novák csak ceremóniamesterkedett, és Dúró beszéde is felvezető volt a kvázi elnök, Toroczkai beszéde előtt, aki egy váratlan húzással teli talppal szállt bele pl. Artisjusba. Fehér sziget Európában, fiúnak nevelt kisfiúk, lánynak nevelt kislányok, fogyó magyarság, növekvő cigányság és iszlamizáció.

„A párt szakad, de a világnézetünk marad” – kezdte Novák Előd szombaton Ásotthalmon, ahol ezres nagyságrendben jöttek össze, hogy ott legyenek egy új párt megalakulásánál, és ne csak egy szalonnát süssenek, ahogy megjegyezte Toroczkai néhány napja, hogy mi lesz, ha nem lesznek elegen. A település szélén felállított sátor végül megtelt, és több beszéd után bejelentették: párttá alakul a nemrég bejelentett mozgalom

Toroczkai László, Duró Dóra és Pongrácz András teljes beszédét itt megtekintheti.

Ezzel elmondható, hogy visszafordítatlanul szétszakadt a Jobbik. A Mi Hazánk egy klasszikus radikális jobboldali párt. Inkább Orbán Viktor segítésében hisznek, az MSZP-t és a többi ellenzéki pártot politika ellenfélnek tekintik.

A Mi Hazánk politikai súlya még kérdéses. Nyilván a Jobbikban maradók közül sokan kivárnak, taktikáznak, hogy melyik mozgalomban folytassák. Ezt hamarosan meg tudjuk, hiszen a közvélemény kutatók hamarosan el kezdik mérni. Egy biztos, ez a történés a Fidesznek kedvez, hiszen a Mi Hazánk már megalakulásának pillanatába kijelentette az együttműködés képtelenségét.

 

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here