Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MTI-n jelent meg reggel a hír, amiről kiderült, hogy ordas nagy kamu és nem igaz. Az, hogy tévedés vagy tudatos manipuláció történt az nem tudjuk.

Az MTI-től származott az az értesülés, amit szinte az összes médium leközölt, hogy Tarlós István Budapest főpolgármestere nem engedélyezi többet, hogy Budapest belvárosában Red Bull Air Race legyen, amit elvileg az M1 reggeli műsorába jelentet be.

Egyedül a merce.hu vette a fáradtságot és nem hitte el rögtön a az állami hírügynökség hírét és megnézték az az M1 reggeli műsorát, amiből szemlézett az MTI. Csak, hogy ott olyat főpolgármester nem mondott.  Tarlós ott arról beszélt, hogy magához vonja az engedélyezési ügyeket, és ilyen közlekedési káoszt nem szeretne többet Budapesten. Egy büdös szót sem mondott az Red Bull Air Race betiltásáról.

Tarlós a műsorban szó szerint ezt mondta a kérdésről:

„Ameddig én vagyok a főpolgármester, addig ilyen botrányos zűrzavar nem fordulhat elő a városban. Olyan rengeteg panasz érkezett ezekben a napokban a zajra, és olyan sok közterületet és olyan hosszú időre foglaltak el, hogy akármilyen sikeres ez a rendezvény ilyet nem lehet a budapestiekkel csinálni.”

„Hát nézze, hogy én mit gondolok a Red Bullról, és ilyen hosszú időre ilyen közterület elfoglaltak, a közlekedésszervezésben is ekkora zűrzavar keletkezzék, ezt magamhoz fogom vonni a jövőben és ez ilyen formában nem történhet meg többet.”

Tehát Tarlós baromira nem a repülős verseny okozta hangazavar zavarja, hanem sokkal inkább a szervezés körülményei.

A Mérce arra is felhívja a figyelmet, hogy az  MTI 10 óra 50 perckor szépen titokban megváltoztatta a hírének a címét:„Tarlós István nem akar több műrepülőversenyt ilyen feltételekkel Budapest belvárosában”- persze arról már nem adott ki hírt, hogy bocs igazából átvertünk mindenkit.

Na szóval mindenkinek: csak óvatosan a közszolgálati média híreivel. Nem mindig minden úgy történik, ahogy ők írják.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here