Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Elképesztő jelenet zajlott a magyar parlamentben egyszerűen megvonták a szót az egyik képviselőtől, mert a KDNP-s házelnök szerint tiszteletlen volt Orbán Viktorral.

Tordai Bence, az MSZP- Párbeszéd frakciószövetség parlamenti képviselője szeretett volna azonnali kérdést feltenni Orbán Viktornak.

Azonban a KDNP-s házelnök, Latorcai János a kérdés feltevésközben megvonta a szót az ellenzéki képviselőtől, mivel Orbánt nem miniszterelnök úrnak, hanem „pártelnök úrnak” nevezte.

Majd a házelnök hosszosan kioktatta Tordait, hogy Orbán Viktort a parlamentben mért is csak és kizárólag miniszterelnök úrként lehet megszólítani, majd ezután azt mondta a párbeszédes képviselőnek, hogy olvassa el a házszabályt. Meg az országgyűlési törvényt.

Tordai az incidensre remekül visszariposztozott. Azzal vágott vissza, hogy a házszabály szerint illetlen és sértő dologgal nem illethetem a képviselő társaimat, ha csak a Fidesz elnökének lenni nem egy illetlen és sértő dolog.

Tordai egyébként az szerette volna megtudni, hogy érez e a miniszterelnök felelősséget azért, hogy 2021 után Magyarország 2 billiárd forinttal kevesebb EU támogatást fog kapni?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here