Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Herczeg Zoltán, a híres  divattervező a Facebookján azután tette közre felajánlását, miután Orbán Viktorról kikerült a furcsa nadrágos kép, melyben elment a V4-ek nemzetközi találkozóra.

Herczeg Zoltán nem nagyon talált szavakat amikor meglátta Orbánról a borzalmas képet. Szerinte egy vezető komolyságát az öltözéke is mutatja, nem lehet mást csinálni fel kel öltözni normálisan. Nem röhöghetnek az országon sok millióan egy ilyen kép miatt- mondta az Egyenes című műsorba

 

Azért hívták meg a ismert divattervezőt, mert Facebookon ingyen felajánlotta Orbánnak, hogy felvarrja a nadrágját. Azt mondja, hogy nem lenne több az egész mint 10-15 perc.

Egyszerűen nem tudja elképzelni a divattervező, hogy a miniszterelnök nem jó minőségű anyagból készült ruhába jár. Szakmailag nagyon nehezen érelemezhető Orbán nadrágja- állítja a tervező. Azt mondj, hogy konfekció boltba se nagyon árulnak ilyet, ezt valami szabó csinálta, de nem nagyon ért a szakmájához.

De nem zárja ki, hogy direkt ilyen ez a nadrág, szerinte Orbánnak O-lába van, azt általában bő nadrággal szokták eltakarni.

Azt is elmondta, hogy szerinte Orbánnak többet kellene figyelni a megjelenésére. “Ha ilyen döbrögi testalkattal lépünk a publikum elé az nem egy jó üzenet”- mondta el a divat tervező.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here